17.7.2014

Pientä päivitystä..

Ihmisillä ei ole taas omaa elämäänsä vaan tuntuvat olevan valmiita selvittämään enemmän mun elämääni.
Mulle se on ihan se ja sama. Jatkakaa jos haluatte. 
Mitä te siitä huolehditte, etsinkö hevoselle liikuttajaa tai hoitajaa tai jotain muuta?
En tiedä miten tuosta asiasta voi rikoksen saada ainoastaan mun kohdalla. Koko Suomi on pullollaan ihmisiä, jotka etsivät liikuttajaa tms. hevoselleen. Menkää syyttelemään siis kaikkia muitakin!
Asia ei kuulu teille vieläkään, enkä ala sitä sen enempää täällä puimaan, teidän muutaman kiusaksenne. 
Tulkaa kysymään suoraan vaikka facebookissa jos jotain sydämmellä on. 

Mutta sitten itse asiaan.. Linor on nauttinut täysin siemauksin siitä, kun on päässyt rauhallisemmalle tallille. Aluksi se oli pari päivää yksin, kunnes tallikaverit Rosa ja Tikru saapuivat takaisin kesälaitumeltaan. 
Linor asustelee yksin omassa pihatossa ja nauttii siitäkin, kun saa liikkua vapaasti silloin kun haluaa. 
Ensimmäisinä töinä on saada tuo maha pois. Siinä edetään pikku hiljaa. Vihreällä se ei enää ole, tosin heinään on sekoiteltu vihreää ja pikku hiljaa jätetään sitäkin pois. 

Estesatula ollaan löydetty, koulusatula on vielä hukassa (kuvissa lainasatula). Hevonen myytiin siis ilman varusteita, joten kaikki on saanut itse ostaa. Börjesin paketti saapuikin eilen ja Horzen pakettia vielä odotellaan.. Joitain tavaroita oli onneksi jo itellä valmiina vuokrahevos ajoilta.






9 kommenttia:

  1. Oi kuinka kivan näköinen :) ! Itse ainakin hankin omalle tammalleni liikuttajan/hoitajan vaan siksi että saisin hieman rahaa jotka menisivät hevosen kuluihin.. Ei Tää mtn halpaa lystiä ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niinpä. :) En ymmärrä miksi osa ihmisistä näkee tämän asian niin pahana?
      Kiitos :)

      Poista
  2. Ai että mua ärsyttää tossa edellisessä postauksessa anonyymit. Eikö ihmisillä ole nykyään omaa elämää, että muiden asioita pitää vatvoa.

    Onhan mullakin hevosella ollut vuokraaja ja tällä hetkellä on hoitaja. Eikä ongelmana ole aika tai raha, vaan haluan vain joskus tehdä muutakin kuin olla tallilla sekä tietysti onhan se kivaa jos pystyy jollekin nuorelle (14-16v) tarjoamaan mahdollisuuden "omaan hevoseen" omina päivinään. :)


    http://milla--anniina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoja anoja riittää aina, niistä ei pääse eroon ;)

      Mulle on kans ollut ehkä se suurin pointti tässä se, että saisin sille jonkun nuoren liikuttajan, joka pääsee kehittymään niin hoitamisessa kuin ratsastamisessa. Kuitenkin vuokraushintaan oon sisällyttänyt mm. muutaman ratsastustunninkin, niin on se apu aina saatavilla :)

      Poista
    2. Joo, oon huomannu. Pari kertaa oon ollu linkitettynä ht.nettiin, millon mistäkin syystä.. :D Yksi näistä kerroista oli mm. se, että miksi etin mun hevoselle vuokraajaa.. Syynähän tähän oli se, että jonkun ajan päästä sain karvaasti pettyä muutamiin vuokraajiin; hommat ei toiminu sovitulla tavalla, makseltii vuokria myöhässä yms..

      Poista
  3. Nyt on pakko avata sana-arkkua hieman enemmänkin! Siis ensiksi noiden edellis postauksen anoihin: sano minun sanoneen, siinä on 1-2 ihmistä joka kirjottaa nuo kaikki kommentit ja todennäköisesti syynä on silkka kateus. Vituttaahan se kun toinen saa oman hevosen ja itsellä ei ole mahdollisuutta! Ja tuo vuokralais asia ei kuulu kenellekään muulle kuin sinulle (ja vuokralaiselle), eikä sun tarvii sitä kenellekään selitellä. Mutta jos joku ano tätä lukee, niin syitä voi olla monia. Minulla yksi merkittävistä syistä on se, että itse olen saanut vuokrahevosen kautta mahtavan mahdollisuuden kehittyä ja nyt haluan antaa sen saman mahdollisuuden jollekkin toiselle. Enkä kieltämättä pistä pahakseni että voin käydä enemmän valmennuksissa kun jää enemmän hevoseen varattua rahaa käteen kun saa vuokratuloja. Mutta eihän se vuokralaisen ottaminen mikään kultakaivos ole ja loppujen lopuksi se raha on pienen pieni korvaus siitä minkä vaivan näät ensin sen vuokraajan etsimiseen ja sitten miettiessä sitä että onkohan se vuokralainen hyvä hevoselle yms.

    VastaaPoista
  4. Nyt olisi kiva kun tulisi usein postauksia oman hevosen kanssa elämisestä ja olemisesta! :) Ja onnea omasta hevosesta, toivon teille mahtavia yhteisiä hetkiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, postauksia on tulossa kyllä jatkossa enemmän! :)

      Poista