20.6.2013

Pitkästä aikaa Koktaililla..

Näin pääsi käymään. Pitkästä aikaa hyppäsin Koktailin selkään!  Kyllä on poika muuttunu siitä minkälainen se oli tallille muuton jälkeen! Laitumelta saa kiinni, paljon rauhallisempi taluttaessa sekä harjatessa ja varustaessa myös paljon rauhallisempi. Nyt antaa selkään nousta tuolilta ihan rentona. Aluksi vähän hätkähti, että mikäs ihme tuo on ja hoitaessa/varustaessa säpsyi kaikkea yhtäkkinäisiä ääniä tai liikkeitä. Ekojen viikkojen/kuukauden aikana muutosta, maastoillessa lähti viemään. Nyt se ei tuumaa mitään. Toki en oo sillä ite maastossa käynyt, mutta kuulin vain, kun kolmen pollen porukassa olivat menneet; Kessi, Mopo ja Koktail. Ainut joka ei ollut säikkynyt oli Koktail. Jopa luottopolle Kessi oli jotain säpsynyt. :D Ohhoh!

Ratsastaessakin oli paljon rennompi. Jopa Milla uskalsi mennä takas selkään, vaikka edellis kerran sieltä talvella/alku keväästä pukkisarjan jälkeen alas tipahtikin. Ratsastaessa on rento, ehkä hieman laiskempikin, kuin silloin, kun sillä ekoja kertoja ratsastelin. Kuuntelee kuitenkin apuja. Testailin viime kerralla, että kuinka se sietää isoa päältä ajettavaa ruohonleikkuria. Hyvinhän se meni! Ei tuumannut mitään, vaikka mies leikkasi ruohoa kentän aidan toisella puolella. Hyvä poika, oon kyllä tyytyväinen. Sillä on paaljon mukavempi ratsastaa nykyään. Nyt, kun tämän sain sanottua, niin varmasti minä tai sitten joku muu lentää alas ;)

Ottaen huomioon, että Koktail on vasta viis vee, niin käyttäytyy nykyään kyllä todella hyvin vaikka nuori onkin! Näinpä, jos Koktaililta jää yks vuokraaja pois, niin toivon, että saisin sillä mennä vähän useammin!
Ajattelin ennen Ypäjälle lähtöö käydä Kessillä koulukisoissa.. Toisaalta mietin, jos saisin Koktailin messiin ja menisin silläkin jonkun luokan? Ei huono idea.. Ehkä. Tiedä sitten miten mahtaa käyttäytyä uudessa paikassa.

Sunnuntain ratsastus sujui muuten tosi hyvin, mutta näin jälkeen päin videoita katsellessa huomaa, että Koktail olis saanu liikkua paljon reippaammin. Tosin, Milla ratsasti mua ennen sillä. Eli menin ite pääasiassa loppuraveja ja -käyntiä. Mutta silti! Ottakaa huomioon.. Tää on 3-4 kerta, kun Koktaililla ratsastan..










Ps. Muistakaa rakkaat lukijat.. 60 lukijaa - 10 000 kävijää -> arvonta! ;)

2 kommenttia:

  1. Saimpa liityttyä :D liityin eka vahingos siskon profiililla.
    Mutta tosi hieno blogi, ihana koktail ja Kessi ja upee banneri c:

    - julia

    VastaaPoista