10.6.2013

Kaikenlaista sitä tapahtuukaan..

Postaustauko.. Pahoittelen, että tälläinen oli, huom. oli.

Kuten lukijat muistavat.. ehkä muistatte.. putosin Tiinan tallin estetunnilla ja otin kädellä vastaan. Tästä on kulunut aikaa jo varmaan parisen kuukautta, reippaasti. Menin putoamisen jälkeen suoraan lääkäriin terveyskeskukseen jossa otettiin kuvat ja lääkäri totes, että ei oo murtumaa. Olin kyllä iloissani! Selvisin säikähdyksellä..

Niin ainakin luulin. Ypäjällä soveltuvuuskokeessa piti punnertaa ja kuten siinä postauksessa kerroinkin, se ei onnistunut. En saanut painoa sen käden varaan, enkä kättä suoraksi. Tämä pisti miettimään, että meneekö paranemisessa muka näin kauan. Kun arkiviikko koitti, menin työterveyteen jossa varattiin uusi aika kuvauksiin ja lääkäri lupasi palata asiaan heti samana päivänä, kun kuvat on otettu. Sainkin sitten soiton joka ei ollut niin kovinkaan mukava.. Venesluu oli/on murtunut.

Olin viime perjantaina uusissa kuvauksissa.. taas ja sen jälkeen oli ortopedille aika. Kuvia otettiin lisää ja käden ollessa eri asennoissa. Odottelin kasista puoli yhteentoista saakka lääkärille pääsyä..
Kun se lääkäri vihdoin sieltä tuli, niin hän vain totesi, että melkeinpä ainut mahdollisuus jolla käsi saataisiin nopeasti ja varmasti kuntoon, on leikkaus. Lisäksi luutumista oli tapahtunut niin vähän. Oli vähällä, etten pudonnut tuolilta, koska olin varma, että leikkausta ei tehtäisi. Ja pah. Eikä siinä auta. Pakkohan tuo on saada kuntoon. Pääsen kiireellisten leikattavien joukkoon ja leikkaus olis JO ENSI KUUN ALUSSA.. Sitä odotellessa. Leikkauksessa siis tuonne käteen laitetaan joku ruuvi jonka ympärille tuo pitäisi luutua ja se pitäisi luun paikoillaan. Leikkaus tehtäis niin, että pelkkä käsi olis puudutettuna. Hyi, siihen en kyllä suostu. Saavat nukuttaa kokonaan.

Moni alkaa miettimään, mites koulu, työt ja etenkin Kessi. Sairasloman pituutta ei osaa sanoa, näkee sitten kuinka lähtee toipumaan ja kuinka leikkaus onnistuu. Jään töistä pois ensi kuun alussa. Joka tapauksessa olisi pitänyt jäädä pois koulun takia ens kuun lopussa ja senkin vuoksi, koska multa  LÄHTEE AJOKORTTI. Hupsista. Kessiä ratsastaa Milla ja Mia niin, että kuljen tallilla mukana niiden kans ja pidän tunteja. Harmittaa kyllä, jos joutuu pitkään oleen saikulla. :/

Hyviäkin uutisia on, Kessi rakas on tiineenä! :)  <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti