27.9.2012

Kauan odotettu torstai..

Jes, vihdoin torstai! Tarkoittaa sitä, että illalla on estevakiotunti! Tuntuu jotenkin, että tätä päivää on saanut odottaa vaikka kuinka kauan.. mutta toisaalta viikko on mennyt nopeasti, kun ajattelee, että "oho, nyt on jo torstai, huomenna alkaa viikonloppu!" Niinpä..
Pitää toivoa, että tunnille tulisi joku katsomaan, jolta rohkenisin kysyä, että kuvaisiko se tuntini.. Saisin sitten matskua tännekin.
Tänään on satanut vettä jo ties kuinka varhaisesta aamusta asti, mutta ainakin tiedän sen, että tunti pidetään aika varmasti maneesissa. Maneesissa on vain niin "kellertävät" ne valot.. että kuvista tulee sitä samaa luokkaa..

Toivon todella sisimmässäni, että tämä tunti menee paremmin kuin edellinen. Pidetään kaikki peukkuja? Yritän muistaa vaihtaa esteillä vaihdetta suuremmalle..
Niin ja toivon sitäkin, että mun kohdalle osuu Ringa! Onhan ne tallin omat kisat JO ENSIVIIKOLLA!
Mutta sen jälkeen haluan palata takaisin Duzen pariin..

Tuntuu, että Retukin kasvaa aivan silmissä.. Ei se ole enään sellainen pieni söpöläinen.. Onhan se toki vieläkin söpö! Retu ei oikein meinaa antaa periksi tuossa "ulkoilutakin" päälle laitossa ja sen pois ottammisessa..
Luulen, että sille tulee varmaan pihalla siltikin kuuma, vaikka omasta mielestäni sielä on tosi kylmä. Retu on oppinut vihdoin viimein nukkumaan yönsä omassa sängyssään. Toki aamuisin nostan sen viereeni nukkumaan.. Ensi viikon perjantaina olisi Retun 12 viikkoisten eläinlääkärissä käynti.. Odotan jo, kuinka se mahtaa sujua. Hienoa, että miehenikin pääsee mukaan -iltavuoroviikko- ja aika on aamulla.. Menemme siis Lemmikki Klinikka MAi-VETiin. On ainakin saanut tutuiltani paljon suosituksia.




Tänä päivänä päätin tehdä ruoaksi kanaa ja pastaa kasviksien kera.. Melkeinpä ainut vaihtoehto, kun lähikaupastamme -niin lähikauppa, pieni kauppa, pieni valikoima- ei meinannut kanan ja jauhelihan lisäksi muuta löytyä.. Mutta hyväähän siitä tuli!


Ja tässä tulos.. Pasta kypsyi ylikypsäksi.. Se jäi harmittamaan. Ruoanlaittoon kului aikaa n. 20-30 minuuttia.. Eli eipä vienyt paljoa aikaa. Samalla kaupassa käydässä Retun tuli harjoiteltua yksin oloa.. Kuulin ulko-ovelle
saakka yksittäiset pikku-haukut. Yksinolo harjoitus kesti n. 15 minuuttia. Parempi sekin, kun ei mitään.
Kämpille päästyäni pentu oli kuitenkin jo rauhoittunut. Palkinnoksi tietenkin nameja ja kiitoksia!


Ruoanlaitto meni kuitenkin aika myöhään ja sain syödä aika vauhdilla, että ehdin ajoissa tunnillekin..
Tallille päästyä, kukaan ei ollut laittanutkaan Ringaa valmiiksi.. Joten jäin viimeisenä ja ainoana laittamaan hevosta, kun muut olivat maneesissa kävelemässä alku käyntejä. Yritin siis olla vikkelä, mutta huolellinen Ringan varustamisessa. Ehdin lopuksi ihan hyvin mukaan tuntiin, vaikka meidän alkukävelyt jäikin vähemmälle. Valitettavasti en taaskaan saanut ketään kuvaamaan tuntiani.. Joten siksi vain "pääkuvia" Ringasta.. Tunti meni huomattavasti paremmin kuin edellinen! Vielä vähän saisi kuitenkin painaa esteillä kaasua pohjaan :) Selvisimme ilman kompurointia ja hypyt meni hyvin.

Tässä tämä paljon puhuttu Ringa nyt on..

Tunnin jälkeen alkoi jo vähän hämärtää



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti