28.9.2012

Urheilu tulee "tunkee" elämääni

Näin on! Nyt se alkaa! Olen jo niin kauan yrittänyt lykätä asiaa.. Aloitan siis urheilemisen. Vaikka mikä olisi.

Tänään ostin uusimman Fit-lehden. Sieltä löytyikin sopivasti artikkeli: "SYYSSTARTTI Kahden kuukauden motivaatiobuustaus". Lueskelin sitä, päädyin tulokseen ja ilmoitin miehelleni: Nyt mä teen sen, enään en sitä lykkää!".. Sen lupaan.

Tarkoituksena olisi siis kiinteytys, ei niinkään painonpudotus. Haluaisin saada reippaasti enemmän lihasmassaa ja lihakset näkyviin..sekä parannettua yleiskuntoa (en suinkaan tarkoita kuitenkaan fitnesmallin tyyppistä vartaloa). Laitoinkin kuvan alle.. Tuollaista vartaloa tavoittelen. Tiedän, siinä on tekemistä. Se on siis tuleva projektini.. Projektini alkaa heti maanantaina! Onko muilla sama homma edessä?

Löysin myös Kunto Plussan sivuilta 5 kilometrin juoksuohjelman. Eli jokaiselle viikolle on oma ohjelmansa ja lopuksii pitäisi pystyä juoksemaan tuo 5 kilometriä.. Mutta olen vieläkin Fit´n ohjelman kannalla.


Fit-lehdessä oli myös hyvä juttu palautumisesta. Suosittelen lehteä kaikille liikunnasta kiinnostuneille tai siitä haaveileville.





Tässä on mun motivaatio kuva..
http://blindgossip.com/?attachment_id=21646


En omista collegehousuja.. Jep, luit aivan oikein. Lainaan yleensä mieheni collareita, mutta harvoinpa niitä tarvitsen.. Nyt iski inspiraatio treenien aloittamisen lisäksi ostaa ne collarit ja löysinkin Jeans.fi sivuilta kahdet (melko samanlaiset) collarit. Tulevat myyntiin vasta 1-2 viikon sisällä, mutta enköhän malta odottaa.. Hinnasta ei ole vielä tietoa. Näitä ylempiä housuja myydään myös pinkin värisenä, eli rohkeimmillekin löytyy värikkyyttä.

Kummista housuista sinä pidät eniten?
Mä valitsen noi ylemmät ehkä sittenkin..



Tässä vielä tuleva treeniohjelma! Ohjelman tsekkasin siis Fit-lehden uusimmasta numerosta.
Treeni on suunniteltu 4 ensimmäiselle viikolle. Ekoilla kahdella viikolla on vain 3 treenipäivää ja seuraavilla kahdella treenipäiviä onkin 4.. Odotan mielenkiinnolla tuloksia, kun olen koko ohjelman läpi juossut.
Eli treeniviikkoja ohjelmassa on yhteensä 8 viikkoa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti