17.9.2012

Syyssateinen päivä..

Koko päivä on ollut sateinen ja tuulinen. Tuli sitä kuitenkin poitsun kanssa ulkoiltua pienestä sateesta huolimatta. Mutta eipä sitä kauheasti märällä nurmikolla huvittanut pyöriä : D


Päivän aikana ei ole mitään ihmeempää tapahtunut. Eli tulossa on “kevyt” postaus.Olen yrittänyt tätä blogia päivitellä ja laittaa uuteen uskoon : )

Keskiviikkona olisi tarkoitus hakea siskoni tänne ratsastamaan. Retu jäisi siis siksi aikaa porukoilleni. Samalla kävisimme katsomassa yhtä vuonohevosta. Ehkäpä siitä tulisi vuokrahevoseni. Sillä on ainakin mahdollisuus käydä kilpailuissa. Yhden kisapaikan olenkin jo meille bongannut. JaRa järjestää marraskuussa mörköestekisat. Kilpailusta ei ole vielä sen tarkempaa tietoa, kuin nimi ja aika. : ) Mutta vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Siskoni tulee mukaan katsomaan vuonohevosta eli Kiiaa. Saamme ainakin sitten kuvamateriaalia tännekin! : ) Pitää vain toivoa ettei aikataulu petä.

Tuli tilattua Börjes Tingsryd Kotimäen hevostarvikekaupasta takki ja tekninen paita. Mietin kovasti, että miltä takki näyttää luonnossa.. ja onko se sopivan kokoinen. Noh, sen näkee, kun paketti saapuu postiin. Tilasin myös Horzelta valkoiset kisahousut ja raipan. Pakko ostaa oma raippa, kun tallilla meinaa aina tunnin jälkeen kulkeutua vahingossa niiden raippa mukana. : ) Postipaketteja siis tulossa! ; )

Tässä vielä kuvaa siitä takista sekä teknisestä paidasta. Niistä valkoisista kisahousuista ja raipasta tuskin kannattaa kuvia laittaa? eiköhän kaikki tiedä miltä ne näyttävät.. : )






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti