10.12.2013

Ihana viikonloppu ja rento viikko meneillään

Oi, mikä viikonloppu oli takana! Koulusta pääsin lähtemään Etelä-Pohjanmaalle kotiin jo keskiviikkona.
Ekan yön olin miehen A:n luona ja torstaina mun piti hakee uus väliaikainen ajokortti, mutta siinä tulikin taas vastoinkäymisiä, joten mies sai heittää mut mun porukoille. Kävin ratsastamassa Bertan Latva-Kiviniemessä. Kuvia ei valitettavasti ole. Haettiin bertta laitumelta, laitettiin tallissa valmiiksi (jossa se oli kyllä todella rauhaton) ja menin kentälle ratsastamaan. Mukana oli siskolla jekku-shettis talutuskaverina. Hyvin meni, alkoi myödätä ja kulkea oikein päin. Laukassa vielä petrattavaa. Illalla vietin laatuaikaa porukoiden ja varsinkin Minskin kanssa, niin ja tietysti Retun! Perjantaina leivoin joulukuun ekat joulutortut! Nam nam nam!

Perjantaina A haki mut ja Retun J.järveltä. Vietettiin lauantaina herkkuma iltaa. Ruoaksi savulohitäytteisiä uuniperunoita ja kahden leffan kans kuoharia, nameja ja sipsiä. Retua meinas moiset hömpötykset kyllästyttää, joten sitä piti tietenkin huomioida ja lenkittää välissä ;) Viikonloppu meni siis ihanasti löhöillen!

Sain vihdoin viimein otettua tuoreita kuvia täältä Ypäjältä. Sattumalta, kun kävelin maanantaina kouluun niin Lissu oli muutaman muun pollen kanssa tien vieresellä laitumella. Sain sitten napattua siitä muutaman kuvan.
Lissu on siis tuo ihana tamma, jolla menin viime tunnilla. Ihastuin siihen ite, vaikkei sillä hirveästi faneja olekaan. Kuvia tuli räpsittyä vähän muustakin.

Tällä viikolla on perjantaina ratsastustunti. Ehkä estetunti, saa nähdä ;) Innolla ootan sitä (ihmettelen vähän).. Jää nähtäväksi kellä ratsastan! Laitoin tämän viikon lukkarista kuvan, toivottavasti saa jotain selvää.
Ensi viikolla on anatomian koe josta en varmaan pääse läpi. Lisäksi on vielä varusteopista tentti. Se ei kuulosta niin pahalta sillä aiheena on turpahihnat, apuohjat, kuolaimet, satulan sovitus jutut ym..

Tulossa jouluspecial postauksia: kysymyspostaukseen vastaukset ja joululahja toiveet-postaus.











2 kommenttia:

  1. Mun mielest Lissu on ihana! :3 mennyt sillä yhden puomitunnin ja se meni hyvin (mitä nyt sen kiihyttelyjä välittämättä).
    Ja sait siit tosi söpöi kuviaki! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Se innostuu kyllä herkästi! Ihana se on myös!

      Poista