26.12.2013

Mikä joulu?

Tänä vuonna oli vähän erilainen joulu mitä aikaisemmin on tullut vietettyä.
Meille osui jouluviikolle talliviikko. Ekat ajatukset oli aika kielteisiä, mutta näin viikon puolessa välissä ei harmita enää ihan niin paljoa. Tämän jälkeen on kuitenkin kahden viikon loma ♥ Ollaan me saatu Opistolla kuisteski jouluruokakin, edes vähän jouluista vaikka ulkona näyttää ihan syksyltä.. Ei lunta missään.

Ekana tallipäivänä meillä oli perustallin lisäksi tarhojen siivousta.. voi mikä urakka. Oon nyt edelleen III-tallissa, mutta eri käytävällä kuin viimeksi eli kolmosessa. Jokaiselle on noin 4 karsinaa siivottavana. Ollaan joka päivä käyty myös taluttamassa II-tallin varsalliset tammat laitsalle ja takas sisälle. Huomenna olis luvassa viikkosiivous karsinoille ja vastuualueille. Enää 3 päivää.. Hmmh.. 

Saatiin laittaa ennen talliviikkoa listaan omat toiveemme III-tallin hevosista, että ketä kukakin haluaa tällä viikolla liikuttaa. Toivoin Urhoa ja/tai Rölliä ja sain Röllin. Jotenkin sen tiesin, että jos se nimen siihen kirjoitan niin se tulee mulle. Mutta ei haittaa. Rölli on ihana myös. Rölliä liikutin maneesissa maanantaina ja tiistaina. Keskiviikkona käytiin maastossa. Muutamat säikkymiset matkalla, eli ehjin nahoin päästiin takasin tallille. Tänään Röllillä oli vapaata. Huomenna maneesiin ja viikonlopun liikutuksista en vielä oikein tiedä, mutta toinen päivä on ainakin maastoilua. Vekuliakin pitäisi ehtiä liikuttamaa jonain päivänä. Sunnuntaille sen ainakin varasin ja maastoon olis tarkoitus lähteä. Saa nähdä miten se reissu menee.. Tänään kävin sen harjaamassa ja kylmäsin toisen takajalan. Lisäksi on ollut hoidettavana vielä kaverinkin nimikko. 

Päästään lähtemään kotiin jo sunnuntaina iltatallin jälkeen. Vielä on mietinnässä itellä, että saanko porukat hakemaan vai lähdenkö vasta maanantaina. Kotona odottaa toivottavasti (i hope so) edes muutama lahja!
Lisäksi pääsee näkemään porukoita ja A:ta ♥ Sekä tietysti Retua!




Vigo


reilu 1/2 vuotias orivarsa Kantri


Lissu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti