29.5.2014

Koulutunti viime viikolta..

Viime viikolla oli perhetuttuni pitämä koulutunti. 
Keskityttiin liikkeille lähtöön, hereillä olemiseen, siirtymisiin ja taivutteluun.
Valmennus meni kaikin puolin hyvin ja olen tooodella tyytyväinen Koktailiin, jälleen.
Ennen kuin varsinainen tunti ehdittiin edes aloittaa, se säikähti jo jotain. Säikähdyksiä tuli koko tunnin aikana parisen kappaletta. :D 

Aloitettiin pysähdyksillä. Keskityttiin niin hevosen pysähtymiseen, kuin ratsastajaan. Itse sain taas hyvää muistutusta. Pysähdykset sujuivat hyvin ja liikkeelle lähtö myös. Muutaman kerran ei meinannut hevonen jaksaa lähteä eteenpäin. Tehtiin mm. ympyröitä joita aluksi pienennettiin ja sen jälkeen suurennettiin takaisin. Tämä harjoitus oli hyvä, varsinkin vasempaan suuntaan joka on Koktailille se huonompi. Huonommalla tarkoitan, ettei taivu siihen suuntaan samallalailla (läheskään) kuin oikeaan kierrokseen. Nyt saimme tämänkin asian sujumaan jo vähän paremmin. 
Siirtymisissä ravin nostaminen hidasta, mutta joka kerta, kun ravin lopulta nosti kunnolla, ravattiin muutama askel ja sen jälkeen käyntiin, löysät ohjat ja kehut kiitokseksi. Lopulta se hiffasi, ettei se ravailu niin hirveää työtä olekaan ja johan se ravi sieltä nousi! 

Kaikin puolin oon tyytyväinen tuntiin. Moni asia parani ja saatiin hyvät neuvot. Näillä neuvoilla ja treeneillä olemme jatkaneetkin ja parempaan suuntaan mennään. Ensi viikolla toivottavasti taas koulutunnin pariin!








2 kommenttia:

  1. Olipa kivan helposti kirjoitettu, mukava lukea! Ois kiva jos kuvia ois enemmän ja ne ois aseteltu tekstin väliin, pysyis mielenkiinto täysillä ihan loppuun asti, kun on aina vähän väliä kuva piristämässä. (: Onnea ens viikon koulutuntiin!
    Ois superii, jos kävisit kysäsemässä multa pari kysymystä! (: http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuvia laitetaan jatkossa enemmän ;) Se on luvattu! Korjataan myös tekstien asettelu.

      Poista