2.5.2014

My new hair ♥

Eilen päätin lyhyn mietiskelyn jälkeen pistää uuden värin päähän. Alkoi jo liukuväripää tökkimään.
Tuntui jotenkin kaupan hyllyn äärellä seistessä, että värivalikoima oli vähentynyt puolella vaikka kotona värjäävien ihmisten määrä on lisääntynyt. But the point.. löysin sopivan värin Gasting Gréme Gloss ja Chocolate sävynä. Mukaan nappasin myös uusia hiustenhoitotuotteita. Garnierin shampoo, väriä suojaavan hoitoaineen ja hoitosprayn värjätyille hiuksille.

Koko työpäivän odottelen pieni täpinä päällä, että pääsisin värjäämään. Kun pääsin töistä kotiin, join kupposen teetä ja aloin hommaan. Luulin ostaneeni näitä vaahtovärejä, mutta tämä ei sellainen sitten ollutkaan. Oikeastaan hyvä vain. Väriä oli riittävästi purkissa joten sitä jäi ylitsekin. Annoin värin olla 25 minuuttia. Pesin hiukset värin mukana tulleella hoitoaineella, mutta myös ostamillani shampoolla sekä hoitoaineella. Annoin hiuksien kuivata hetken omissa oloissaan jonka jälkeen suihkutin niihin hoitosprayta ja kuivasin hiustenkuivaajalla. Odottelin perhoset masussa tulosta ja olin tyytyväinen. Hyvät tuli!







2 kommenttia:

  1. hei tuon studio eliten kanssa kannattaa muuten olla varullaan
    http://keskustelu.suomi24.fi/node/8933682

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain, mutta itselläni löytyy jo entuudestaan kokemuksia kyseisestä paikasta ja olen tyytyväinen. :) Voisit btw ihan suoraan facessakin kertoa ;)

      Poista