29.4.2014

Pääsiäinen..

Nyt tulee kyllä vähän myöhässä tuo pääsiäispostaus, but then what..
Torstai päivä meni töissä.. ja perjantain lähdinkin pitkästä aikaa porukoille yöksi. Milla tuli myös mukaan. A lähti mökkeilemään poikaporukalla. Alkuviikosta mun oikean takareiden joku lihas jumitti ja oli kipeä. No, kipu ei ollut mitään siihen nähden minkälaista se olikin sitten pe-la yönä. Ihan törkeän kipeä!! Nyt on alkanut helpottamaan ja pääsen takaisin treenaamisen makuun jälleen, aah.

Mutta takaisin pääsiäiseen.. käytiin perjantaina kokeilemassa systerille sitä Öpi-herraa. Meille näytettiin paikat ja mistä löytyy mitäkin ja sitten sys pääsikin itse asiaan. Ratsastus meni ihan hyvin, laukannostot meinas tuottaa probleemia ja nostoissa perä oli erittäin kevyt, mutta loppuun saatiin muutamat hyvät nostot.
Kuvia en laita, kun ei oikein mitään hyvälaatuisia tullut.
Lauantaina mentiin vielä kerran mollille. Sys pääsi hyppäämään, tosin vain huikeeta 30cm, mutta varmasti sekin oli parempi kuin ei mitään.. haahaa. Rakenneltiin Millankaa sille kaks estettä kentälle sillä aikaa, kun sys puunas ponia. Ratsastus meni paremmin kuin aikoihin. Liikkui hyvin, siirtymiset oli hyviä! Mahti poni ja ehkä se ratsastajakin ;) Lopuksi mentiin vielä pellolle ja siellä ne starttas muutamat laukat ja loppuravit ilman satulaa. Lauantaina lähdinkin sitten takaisin kotiin.

Maanantaina oli vielä mätsärit, huom. tämän kauden ekat mätsärit meille! Sys meni sen kanssa junior handleriin ja mä pikku koiriin. Pikku koirissa oli sellaiset.. 50 osallistujaa.. terve!!
Odotukset oli vähän korkeammalla kuin mitä aikaisemmin, koska näyttelyharkoissa on mennyt hyvin, mutta valitettavasti ei kuitenkaan ollut meidän päivämme.
Tuntuu, että Retun kärsivällisyys ei vain riitä. Tarkoitan kärsivällisyydellä sitä, että noissakin mätsäreissä meni n. reipas 4 tuntia. Onhan se nyt pitkä aika odottaa. Kärsivällisyyden puute näkyy siinä, että ei enää jaksa seistä esim. kehässä vain pyllähtää istumaan. Harmittaa kyllä, mutta onhan noita tulossa pitkin kesää ja on aikaa vielä treenata. Muuten koiruus meni ja käyttäytyi hyvin ♥











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti