28.4.2014

Koktailia

Kävin tänään pitkästä aikaa ratsastamassa Koktaililla. Aivan mahtavaa 
Haettiin se tarhasta Tähden seurasta ja laitettiin tallissa valmiiksi. Koktaililla oli kessin satula käytössä ja ihan ok näytti sille sopivan. Tallissa odotteli myös Kessi tarhaan pääsyä, jonka laskettu aika oli jo kuusi päivää sitten. No, eikös hyvää saa aina vähän odottaa? ;)

Lähettiin tallin nurmikentälle. Kiristettiin satulavyö ja nousin selkään. Alkukäynnit ja sitä rataa.
Alku menikin ihan hyvin, mutta ekojen ravien jälkeen herra oli sitä mieltä, että nyt ei liikutakaan yhtään mihinkään. En tiedä mistä moinen kokeilu yhtäkkiä tuli, ehkä se halus kokeilla onko kuski varmasti hereillä. 
Pienen seisoskelun ja eteenpäin pyrkimisen jälkeen homma lähti kuitenkin taas sujumaan. Tällä kertaa treeni oli pysähdyksiä ja ravailua. Nyt keskityttiin niihin ja siihen, että herra liikkuu. Eli eiköhän torstaina päästä laukkaamaan, kun homma sujuu jo vähän paremmin. Ratsastuksen jälkeen mentiin takas tallille ja otettiin varusteet pois. Sen jälkeen se pääsikin takas ulkoilemaan. Lakaisin vielä tallin käytävän ja lähdettiin takas. 

Torstaina olisi laukan lisäksi myös puomit sivuaiheena. Sunnuntaina sitten onkin se estevalkka jossa mukana systeri ja poni, sekä kaksi muuta nuorta hevosta tämän nuoren herran lisäksi. Saa nähdä miten menee, vähän meinaa kuskia jänskättää. Pitää vain saada tsempattua ittensä.. on tässä vielä pari päivää aikaa! :)




Vinkkejä tohon häntään?

Kessi & sen iso masu 


2 kommenttia:

  1. Herrajumala tuo Kessin maha!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on ihan hervoton!! :D tässä saa jo oikeesti jännittää, että koska se oikein varsoo!
      Lasketusta päivästä on jo viikko..

      Poista