15.4.2014

Treenipäivitystä ja ostoksia

Viime viikolla lähti tilaus Fitnestukkuun ja sieltä saapui Star Nutritionin Gainer Pro, Mega Fat Burner kapseleita sekä fitnesstukun toppi ja avainnauha. Jää nähtäväksi, koska alkaa tuloksia näkymään, että onko noista mitään hyötyä. Varsinkin kapseleiden vaikutusta odotan, että miten tehoaa, jos tehoaa. 
Molempia tuotteita oon jo käyttänyt. Proteiinijauheen sekoitan maitoon ja maku on ihan erilainen kuin edellisessä jauheessa.. Tämä maistuu ehkä vehnäjauhojen ja maitokaakaon sekoitukselta. Ei mitään suurta herkkua, mutta kyllä se alas menee. Kapseleita syön 3x päivässä; aamupalan, lounaan ja päivällisen kanssa.

A oli aivan innoissaan, kun paketti saapui :D Seuraavaksi tilaukseen lähtee uusi sheikkeri, toinen gainer pro säkki sekä aminohapot. Haluaisitteko tietää paremmin noiden kaikkien tuotteiden tarkoitukesta/tehoista? :)
Jotkut ehkä miettii, että miksei vain voi juoda vettä tai maitoo ja urheilla..

Treenit on sujuneet ihan hyvin. Painoja on saanut lisätä sarjoihin lisää ja liikeradat sujuu paremmin.
Muutamana esimerkkinä; vatsalihaslaitteessa on painot noussut noin kymmenen kiloa, latpulldown vipulaitteella aloitin ilman painoja 3x15 ja nyt mennään 20kg painoilla ja vielä viimeisenä esimerkkinä etureisilaitteessa aloitin 3x20 40kg painoilla ja nyt menee 50kg painoilla. Oon ite tyytyväinen. myös aika monessa muussa treenissä on saanut lisätä painoja, toisissa vähemmän toisissa enemmän. Muutamat liikkeet teen vielä ilman painoja tai samoilla painoilla. Esim. hack-kyykky on aika rankka, koska itse kelkka painaa jo jonkin verran. Lisäksi kyykyn syvyys vaikuttaa treenin rankkuuteen. 

Mukaan olen lisännyt aerobista liikuntaa. 4 kertaa viikossa pöyräilen töihin eli matkaa edes takaisin tulee n. 14km ja tietysti sitä poljetaan niin, että se myös tuntuu ;) Tänään kävin vetämässä ylämäkitreeniä! Jatkossa sitäkin lisää.

Oon menossa porukoille pääsiäisenä yhdeksi yöksi, joten sinnekin täytynee pakata melkeinpä omat eväät mukaan. Mutta se on pieni vaiva! Miten olisi perjantaina My Day postaus runsailla kuvilla varustettuna?




Yhden päivän ruokani; jauhelihaa, täysjyväpastaa, tomaattimurskaa (itsetehtyä) ja sipulia



4 kommenttia:

  1. Oi ootpas nätti! :)

    ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. onks sulla tukkukortti vai miten saat noita tukusta?
    ja millasta vartaloo tavottelet ku noi paljon syöt tollast paskaa

    VastaaPoista
  3. Milla G; Kiitos & Samoin! :) - ♥

    VastaaPoista
  4. Voi Ano rakas! Ei tuohon tukkukorttia tarvi, kun tuolta liikkeestä niitä tilaa :´)
    Millaista vartaloa? Edelleenkin treenaan bikini fitnessiin jossa kehon pitää olla terveen ja urheilullisen näköinen, lihaserottuvuutta ei kuitenkaan saa olla. Googlettamalla löytyy niitä vartaloita..
    What is the shit? Syön terveellisesti ja siihen lisäksi proteeinituotteita sekä noita rasvanpoistajia.
    Voisitko tarkentaa?

    VastaaPoista