6.3.2013

Kuulumisia Retusta..

En oo pitkään aikaan postannut Retusta, vaikka se kuuluu aika suurestikin tähän blogiin.

Retu on kasvanut huimaa vauhtia. Ikää on jo reippaasti yli puoli vuotta. Paino on tällä hetkellä n. 8 kg. Pikkusesta on tullu niin miehekäs ja komea! Vieläkin ollaan säästytty huonekalujen tuhostukselta. Leluja kuluu sitten senkin edestä. Parempi näin päin tietenkin.

Tällä hetkellä harjoitellaan luokse tuloa.. Retu osaa käskystä istua, kerjätä, antaa tassun, antaa ylä läpän, vilkuttaa ja mennä maahan. Aika vahvoilla ollaan jo paikallaan pysymisessäkin. Vähän vielä treeniä!
Poitsu on jo sisäsiisti. Tosin pidämme yläkerrassa ihan varmuuden vuoksi sanomalehden parvekkeen oven edessä.. Myös hihnassa kulkemista _ilman_ vetämistä harjoittellaan parasta aikaa. Välillä kulkee paremmin ja välillä se taas kiitää edellä ja taluttaja yrittää pysyä perässä.

Retu on ollut muutamia kertoja tallilla mukana. Välillä pitää vähän hepoille haukkua, mutta kieltämisen jälkeen  lopettaa kyllä. Tallilla sillä on tietysti kova täpinä ja meno päällä. Pidän sen aina hihnassa, irti en uskalla kyllä päästää ihan vaan sen turvallisuuden takia.

Kaikki toimen piteet (peseminen, harjaus ym) sujuu sen kanssa ihan hyvin. Yhtäkkiä tosin ilmeni ongelmia kynsien leikkuun kanssa ja mies on tällä hetkellä ainut joka "saa" kynnet leikata. Kaikki hampaat on vaihtuneet ja ollaan osa kerätty pikkuriikkiseen laatikkoon.. Muistoja muistoja..

Ruoka on jälleen Retulla vaihtunut. Nykyään se mutustaa Jahti&Vahti riisi-kana nappuloita. Näyttää maistuvan paremmin kuin junior-nappulat. Hieno juttu. Puruluita saa olla myös ostelemassa vähän väliä, ne maistuu aika hyvin.

Keväällä pitäisi olla koko pentueen kanssa tapaaminen. Vielä ei ole tarkemmin sovittu asiasta.. Palataan siihen sitten, kun lisäinfoa tulee ; ) Saa myös nähdä, päästäänkö mihkään näyttelyihin..









Tämä yksi harvoista kerroista, kun Retu on jotain pahaa tehnyt.. 
Tosin oma vika.. mitäs jätin kolme roskapussia lattialle ja lähdin käymään kaupassa.. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti