18.3.2013

Taas tapahtuu!

Nyt menee taas suunnitelmat uusiksi! Oikein kunnolla!

Aluksi aloin vuokraamaan viime syksynä Kessiä, mutta tuli ilmi, ettei siitä kisoihin oikein ole taustansa vuoksi. Koska siis sitä oli aikaisemmin käytetty maastopollena. Ehdin Kessin kanssa yhdet kisat käymään ja molemmista luokista tuli hylyt. Mutta harjoittelemaan sinne mentiin. En sitten tiedä miten Kessi toimisi koulukisojen helpoimmassa luokassa? Kessi on mahtava hevonen. Helppo ja hyvä hoitaa, maastovarma ja ratsastaessa muutenkin kiva, vaikka välillä sen kanssa takuta saakin. Kuitenkin päätin, että haluan kehittyä ja kilpailla, mutta käyn jatkossa Kessiä silloin tällöin ratsastamassa, olihan sopimus vielä voimassa ja samalla Milla ja Mia pääsee ratsastamaan Mopolla & Pepillä.

Siispä aloin etsiä vuokrahevosta ja löysin Xenan. Xenaa ehdin vuokrailla nyt muutaman viikon. Omista aikoo myydä sen ja ostaa itselleen uuden hevosen jolla pääsee isoimmille radoille. Harmittaa todella paljon :/
Niin tätä mun tuuria oikein.

Illalla sain Kessin omistajalta viestin, jossa linkitti yhden hevosen myynti-ilmoituksen ja kysyi olisiko tuo sopiva treenikaveri, kelpaisko? Ilmoitin, että olishan se joo, mutta mulla ei vain oo varaa ostaa sitä omaksi :/
Sitten tuli päiväni totaalisesti pelastava viesti; "En nii tarkottanukkaa, vaan vuokraat kohta tota ja Kessiä x)" 

En aluksi tajunnut ja laitoinkin viestin takasi, että täh? Omistaja oli siis ostamassa tuon hevosen itselleen.. Kyseessä on pv-ruuna, ikää 5 vuotta ja väritykseltään kovinkin harvinainen... tiikerinkirjava. Voi, että mikä komistus!!! Tällä ruunalla on mahdollisuuus valmentautua (omistaja aikoo vissiin myös jos yhteistyö sujuu) ja kilpailla. Aivan mahtavaa!!! Ruuna tulee perjantaina tallille. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja saan tästä treenikaverin! : )

Haluan vielä tarkentaa, että tämä ei ole 100% varmaa. Suunnitelmiin voi aina tulla muutoksia, sen oon oppinut jo kantapään kautta.


Milla-Mopo & Minä-Kessi

Xena..

2 kommenttia: