3.3.2013

Lentotunnilla.. vai lento tunnilla?

Mulla oli torstaina siis Tiinan Tallilla estetunti. Sain ratsukseni sen minkä toivoinkin, eli Vallun. Tuon huuliaan yhteen läpsyttävän suokkiruunan. Tunti alkoi ihan hyvin.. Alkukäynnit meni hyvin, sain sen kävelemään ainakin omasta mielestäni reippaasti. Ravailu sujui myös hyvin.  Laukkailtu ei ollenkaan vaan laukkaharjoitukset tuli sitten vasta estetehtävässä.

Ristikot oli sijoitettu maneesiin niin, että ratsastimme kahdeksikkoa. Jokaisen ristikon eteen oli laitettu maapuomi. Tarkoitus oli tuossa maapuomin kohdalla nostaa laukka. En saanut Vallua nostamaan laukkaa kummallakaan maapuomilla, vaan vasta esteen jälkeen. Tehtiin tuota tehtävää muutaman kerran.

Esteiltä otettin pois maapuomit ja toisesta esteestä tehtiin pysty ja toisesta okseri. Alotus meni ihan ok, laukka olisi pitänyt jälleen olla nopeampaa.. Hyppyihin tuntui olevan hankala mukautua. Luulin tehtävää helpoksi, mutta olin väärässä. Menin radan toisen kerran heti perään. Sain toiselle esteelle Vallun parempaan laukkaan, hyppy oli iso ja kappas.. Löysin itseni maneesin pohjasta.. HUPS! Kuinkas näin pääsi käymään?




Nousin sieltä maneesin nurkasta ylös, opettaja tuli kysymään sattuiko..? No, ehkä!
Olin lentänyt käden päälle tai käsi edellä, niin kuin super sankarit.. Ranteeseen ja kämmeneen sattui eniten. Sain kuitenkin käteni nyrkkiin ja ranne pyöri normaalisti. Kävin pitämässä kättäni kylmässä, mutta käsi tuli kipeemmäksi joten en pystynyt jatkamaan tuntia. Onneksi mieheni toi mut tunnille ja oli tallilla odottamassa. Pääsin siis hänen kyydillään ensiapuun. Pääsin heti vastaanotolle, sieltä lääkärille. Lääkäri lähetti röntgeniin. Sieläkään ei ollut jonoa, joten kuvat otettiin heti. Murtumaa ei löytynyt, joten lääkäri nakkas vähän buranaa mukaan.. Perus.

Nyt on sunnuntai, ja toi käpälä samanlainen?? Mitään en tällä juurikaan pysty tekemään. Joudun perumaan siis maanantain koulutunnin :S Ja töihin en pääse vieläkään. Huomenna siis työterveyteen, ehkä niitä kiinnostaa tutkia tuota käpälää vähän paremmin jahka sieltä jotain löytyisi..

Haluaisin vain päästä ratsastaan jo Xenaa! Huhtikuussa olisi neljät kisat tiedossa, jos ne pidetään eri viikonloppuina. 20.4 on estekisat Jaralla ja 28.4 koulukisat Jaralla.. lisäksi Tiinan talli järjestää myös koulu- ja estekisat!

Pahoittelen laatua.. videolta napattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti