27.2.2013

Aika liitää lentäen..

Viime postauksesta on vierähtänyt taas jonkin verran..
Kaikkea on sillä välin ehtinyt tapahtua. Aloitettaisiinko iloisista uutisista? Huonoja ei oikeastaan olekaan, muuta kuin, että ajoin tänään ylinopeutta.. ja sain tietysti sakot..

Sain näin aluksi Xenan 2 kuukaudeksi vuokralle. Mahtava juttu, oon tuohon tammaan rakastunu aiva täysin!
Miinus puolia teettää tuo matka ja sain kuulla, ettei sielä käykään se valmentaja enään. : /  Xenan omistaja on tämän viikon loppuun asti vielä Puolassa, joten pääsen X:llä hyppimään ja maastoilemaan vasta sen jälkeen. Ja kenttäkin on aika huonossa kunnossa, eli eipä hyppiminen olisi onnistunut muutenkaan..

Paremmin ratsastuskerroista kerron erillisessä postauksessa..

Ohjat roikkuu kaulalla noin, kun tammuska oli juuri päätään pyöritellyt..


Toinen iloinen uutinen on, että yhteishaut ovat alkaneet! Tuntuu, ettei edellisistä hauista olisi kulunut vuottakaan!  Aion hakea kosmetologiksi ja parturi-kampaajaksi Vaasaan, ratsastuksenohjaajaksi Kiuruvedelle, Pudasjärvelle ja Ravijoelle. Ainut miinus on se, että hyppään tällä hetkellä max 60cm ja soveltuvuuskokeet on huhtikuun puolessa välissä johon mennessä pitäis päästä 4 esteen rata 80cm korkeudella : S ei vaikuta hyvältä.. Kuulostaako mahdottomalta? Onko kukaan muu hakemassan noihin? :)







Tiinan tallilla on tullut käytyä ja tunnit on taas parin viikon ajaksi varattuna : ) Edellisellä kerralla menin 140 säkäisellä Nappe-ponilla.. laukka oli todella pompottavaa joten hyppyihin mukautuminen oli vähän vaikeampaa. Mentiin viiden esteen rataa ja esteet oli n. 50cm. Kuvia en saanut, kun ei ollut kuvaajaa.
Ens tunnille toivon Vallua tai Lassea. Tunti onkin huomenna! Toivottavasti saan porukat katsomaan ja siskoni kuvaamaan.


2 kommenttia:

  1. Pystyt siihen! (siis tuohon ratsikokeeseen)
    Nyt armotonta treeniä sillon tällön, ja pääset varmasti sen radan kokeissa sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta! Valitettavasti en varmaan ehdi treenata tuota kasikymppiä, kun tuon käden parantumises menee aikaa :S

      Poista