11.2.2013

Kessillä ratsastelua pitkästä aikaa..

Millan kans tuli tänään lähdettyä pitkästä aikaa tallille ratsastamaan Kessiä.
Tamma tarhaa nykyisin Zipon ja Mopon kanssa joten sitä kiinnostaa entistä vähemmän lähteä sieltä pois.
Saatiin se tarhasta kuitenkin odotettua helpommin pois. Kessille vaan varusteet selkään ja menoksi.
Ratsastettiin jälleen siinä isolla laitsalla. Lunta on viime aikoina satanut ihan kivasti joten ratsastin Kessiä hetken aikaa kunnon hangessa.

Tamma-mamma ei haluaisi millään ottaa askelia eteen..

Tuulitukka<3


Menin enimmäkseen harjoitusravia ja yritin saada Kessiä kantamaan itsensä. Käynnissä onnistui paremmin..
Mutta nyt mulla oli helpompi istua harjoitusravissa, helpompaa kuin ennen. Oli kiva ratsastaa Kessiä pitkästä aikaa vaikka pientä takkuamista esiintyi jälleen portilla ja sen läheisyydessä, mutta siitäkin selvittiin yllättävän helposti. Ekat laukat oli aika vauhdikkaita tai pikemminkin nopea tempoisia. Toisilla kerroilla vähän rauhoittui. Hyppäsin kerran yhden pikkuesteen.

Milla ja Kessi vauhdissa..


Seuraavan kerran mennään liikuttamaan ponskeja tuolle tallille keskiviikkona ihan koko kolmen koplan voimin ; ) Jos ei pimeä yllätä kovin nopeasti, niin voisimme harkita maastoon menemistä. Keskiviikkona meen  ratsastamaan kaverin hevosta.. ehkä pääsen loikkimaankin. Lauantaina meen kokeilemaan sitä yhtä vuokrahevos ehdokasta ja sunnuntaina jälleen ratsastamaan Kessillä.. Torstaina en valitettavasti pääsekään Tiinan tallille tunnille, mutta seuraavat kolme viikkoa pääsen jokaisena torstaina. Mahti juttu! Ja jokaiselle kerralle toivoin Nappea. Napella en kertaakaan oo vielä päässyt menemään, mutta oon nähnyt useasti sen tunneilla ja niissä Vaasan kisoissa. Hypyt on hyviä ja menee muutenkin nätisti.

Ihan näin ohimennen.. onko kellään muulla samaa juttua, kun opettajat käskevät laittamaan kantapäät alas niin joko oma jalka on liian edessä tai sitten varpaat sojottaa liikaa ulospäin? Viimeksi Tiinan tallin tunnilla, opettaja moitti jalkojani, että ovat liian edessä ja käski silti laittaa lisää kantapäitä alas päin?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti