12.2.2013

Nyt se alkaa...!

...nimittäin armoton treenaaminen!
Oon jo niiiin kyllästynyt tähän ylimääräseen kilomäärään ympärilläni ja jonkin verran huonoon kuntoon. Ärsyttää aivan suurenmoisesti, kun mieheni käy salilla vähintään 5 kertaa viikossa ja on oikein hyvässä kunnossa.. Ja mites minä? Tälläinen maan matonen joka pysyttelee kaukana salista ja lenkkitossuista?? Nyt saa luvan riittää! Tämä maan matonen alkaa treenaamaan ja syömään terveellisemmin.

En oikein tiedä, pitäisikö asettaa jokin tavoite.. Ja jos niin millainen? Haluaisin tavoitteen olevan kohtuullinen, muuten alkaa ahdistaa jos vaatii itseltään hirvittävästi liikaa.

Kaikki selitykset saa jäädä unholaan. Keksin helposti tekosyitä miksen ehtisi salille tai lenkille.
Joko oon "liian" väsynyt, jokin paikka on muka kipeä tai en muuten vain "jaksa" tai muka "ehdi".. Silti löydän itseni katsomasta tv:tä tai facebookista.. Niihin kyllä löytyy aikaa.. Kummallista.

Mieheni jopa ärsyyntyy jos ei pääse salille.. Onhan se siellä jo monta vuotta käynytkin. Salilla jossa mieheni käy, saisi henkilökohtaisen treeniohjelman 75€:lla. Mikä on todella edullinen verrattuna oman salini hinnastoon. Olen siis liittynyt aikoja sitten salille Fressi. Ei vain oo tullut käytyä. Mutta nyt suunta on toinen.

Ei kukaan haluaisi ottaa haastetta vastaan?
Haaste tulee tässä: Kumpi laihtuu heinäkuuhun mennessä enemmän.
Erikseen sovitaan yhteiset säännöt : ) Onhan se kivempaa kisata jonkun kanssa, kuin vain itseensä vastaan.

Tässä kuitenkin suunnitelmiani..

Treenaaminen:



Tsemppikalenteri löytyy välilehdistä. Käyn sitä päivittelemässä jokaisen viikon lopussa.
Aloitan tämän tällä viikolla vaikka huomenna onkin jo keskiviikko! So what?

Ruoka:

Pyrin tekemään tälläisen ruokaohjelman itselleni.. Saa nähdä miten sen noudattaminen sujuu ja miten tuo onnistuu työpäivinä? Työpaikalla menee automaattisesti palkasta pois ruokaraha. Oon useinmiten iltavuorossa, jolloin ei ole enään lounasta tarjolla.. Näinpä tulee syötyä burgeria tai muita ei niin terveellisiä annoksia listoilta. Monesti mulla saattaa jäädä aamupala pois, välipalat pois ja iltapala. Joskus syön vain kerran päivässä "kunnollisen" ruuan ja jotain välipaloja silloin tällöin päivän aikana.

Karkkien ja muiden herkkujen syönti on sallittua max 2 kertaa viikossa. Tämä ei tarkoita sitä, että saan noina päivinä ahmia muidenkin päivien edestä (onneksi mulla ei ole ollut tätä ongelmaa). Tuon listan noudattaminen pitäisi olla sen vuoksi suhkot helppoa. En syö pullaa, en keksejä, en jäätelöä enkä välitä oikein sipseistäkään.. Ainut paheeni on SUKLAA!

Aamupalaksi; leipää/puuroa, mehua, teetä. Leivällä viipale juustoa ja viipale kalkkunaleikettä, levitettä ja kurkkua. Puurossa vastaavasti marjoja.

Välipala; rahka ja banaani sekä mehukeittoa.

Lounas; kanasalaatti tai jokin muu salaatti. Salaatissa oltava raejuustoa. Juomana 2 lasia maitoa.

Välipala;  jogurtti ja mysliä.

Päivällinen;  kanaa tai lihaa, keitettyjä kasviksia tai/ja riisiä. Juomana 2 lasia maitoa.

Iltapala; proteiinijuomaa ja leipää sekä teetä. Leivälle viipale juustoa ja kalkkunaleikettä, levitettä ja tomaattia.

Muuta: 

Haluasin ehkä itse laihtua kesään mennessä reippaat 8 kiloa, ainakin. Jep, tekemistä riittää, mutta luulempa vahvasti, että se on sen arvoista!

Mitäs pidätte? Onko muilla samanlaisia suunnitelmia? : )
Jakakaa ihmeessä kokemuksianne!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti