2.4.2013

Eka ratsastus uudella..

Koktail oli aika rauhaton, voi olla ettei vaan jaksanut seistä varustamisen aikana paikoillaan.
"Kentälle" päästyä rauhattomuus vain yltyi. Jos kaverit meni vähäkään kauemmas niin tämä poika ei ollut pysyä täplissään. Hyppäsin sitte selkään.. Siinäkin meinas olla ongelmia, kun tää päätti, että tuoli syö sen. Lopuksi tajus tuolin olevan eloton ja nousu onnistu.  

Käynti oli reipasta. Ravi nousi pienillä avuilla. Tuntui täydelliseltä. Laukkaa en viittinyt kokeilla, kun pohja ei ollut kovin hyvä. Ratsastin paljon siirtymisiä ja tein ympyröitä. Loppua kohden vain tuntui koko ajan rennommalta. 




Lopuksi menin vielä ratsastin Kessillä ilman satulaa, en tehnyt mitään ihmeempää. Kunhan vain köpöteltiin.
Hyvin meni, vaikka välillä piti jumitella.


Saa nähdä kuinka tuon Koktailin vuokraamisen kanssa jatkossa teen.. Omistaja oli lähtenyt sillä maastoon. Pääsivät peltotielle ja jätkä päätti nostaa laukan ja kääntyä yhtäkkiä takaisin päin. Omistaja lenti sitten ojaan : D Onneksi on vielä lunta.. Ei kuitenkaan käynyt kuinkaan.. Mutta seuraavalla kerralla, kun omistaja meni sillä tuossa meidän "kentällä", Koktail nosteli silloin kun halusi laukan. Yhdessä vaiheessa lähti laukkaamaan suoraan portille ja näyttikin siltä että läpi menee, mutta ihme kun ei. Ekat pari päivää meni hyvin, mutta nyt on alkanut sen kanssa tökkimään. Vastaavasti Kessin kanssa sujuu tosi hyvin : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti