8.4.2013

Mitäs meille..

Viikot on menny aika hyvin töissä. Vapaa aikaa on ollut kuitenkin jonkin verran.
Postaukset ovat siis jääneet vähän vähemmälle, mutta lupaan hyvittää sen.. Miten olisi joku arvonta?
Idoita minkälainen? Ja ihanaa.. muutama uusi lukija!

Tässä odotellaan ja jännitetään, että milloin putoaa postilaatikkoon kutsut soveltuvuuskokeisiin.. Jos putoaa.
Ja mistä kouluista saan kutsut.. Jännitystä jännitystä! : ) En vain malta odottaa..

Mutta mikä parasta! Oon vihdoin viimein saanut otettua itteeni niskasta kiinni ja oon käynyt lenkillä!
Harmittaa, että miksen aikasemmin oo jo käynyt. Se fiilis mikä tulee lenkin jälkeen on sanoin kuvaamaton!
Tunne, että on saavuttanut jotain. Kävin siis viime viikolla kaks kertaa ja tänään jälleen. Keskiviikkona ja torstaina uudelleen. Viikonlopun oonkin töissä.. jälleen.

28.4 Olisi J.järvellä koulukisat. Suunnitelmana on tai oli osallistua niihin tuolla Koktaililla, mutta kiire tulee. Jätkä on osottautunu aika riippuvaiseksi kavereistaan joten saa nähdä miten torstaina käy.. Kuinka nätisti putoan alas. Tällä viikolla meen siis ratsastamaan sitä ja Kessiä.

Tulevista postauksista.. My day postaus kuvia, olisi tulossa viim. ensi viikolla. Myös ratsastajan varusteet postaus tulee lähi aikoina, kunhan saan vielä muutaman tavaran kotiin saakka. Postaus (täynnä kuvia) olis tulos edellisestä tai edellisistä ratsastuskerroista. Ja mut on haastettu, eli sellainenkin postaus tulee.
Onko muita postausideoita?

Kisahousujen myyjästä ei ole kuulunut vieläkään mitää. Tori.fi sivustolla oleva myynti-ilmoitus poistettiin ylläpitäjien toimesta. Sen vuoksi linkki ei enää toimi.

Kovasti kaivattaisiin blogiin uutta banneria, ryhtyisikö joku innokas väsäämään tai tietäisikö joku jonkun innokkaan joka sellaisen tekisi? Bannerin tekijä saisi tietenkin mainetta ja kunniaa : D

Palaillaan....!


2 kommenttia:

  1. Heippa ansku =)
    Pakko sanoa et sulla on kyllä käynyt unelma tuuri, kun sait samalta omistajalta toisenkin vuokrahepan. Minkä verran Koktaililla on ratsastettu ennen kuin se vaihtoi kotia? Ainiin, tein sulle aiemminkin noita bannereita ja voin tehdä jatkossakin jos kelpaa. Ohjeet löytyypi tuolta http://mardinan.blogspot.fi/p/blog-page_3.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) On joo, onneksi kävikin näin. Samalla pystyn sitten vuokrailla Kessiäkin. :) Muutamia kertoja hypitty ja osaa perusasiat. Tällä viikolla on tulossa postaus videoiden kera siitä, kun Koktaililla ratsastelen. Juu, laittelen sulle viestiä bannereita koskien uudelleen..

      Poista