29.4.2013

Ihka ensimmäinen match show!

Sunnuntaina oli meidän ihka ekat mätsärit meille kaikille! Jännittäny ei ees hirveesti. Aamulla harjattiin Retu oikein kunnolla, pyyhittiin rääpät simmuista ja korvat putsattiin myös. Mukaan tuli siis pikkusisko sekä äippä. Kisat järjestettiin Seinäjoella Minimanin parkkiksella. Parkkis oli tosi iso, joten sinne mahtui tosi hyvin.

Ilmottautuminen alko yhdeltä ja kehät kahelta. Oltiin hyvis ajoin paikalla niin ei tarvinnu jonottaa, mutta venailla kyllä saatiin. Päätettiin, että annan siskon esitellä Retun. Niillä näytti toimivan tällä kertaa ihan hyvin toi yhteistyö. Käytiin nopsaa kaupasta hakees juotavaa meille sekä koissulle, kakkapusseja ja nameja.

Sitten olikin pentuluokan vuoro! Kävely oli aika kiskomista, mutta takaisin päin kävely sujui paremmin. Paikalla olo oli kans ihan jees. Hyvin antoi tuomarin tutkia hampaat ja muut paikat. Retu haluttiin vielä pöydälle, jotta näkee rakenteen sun muut paremmin. Nätistä seisoi siinäkin! Esittelyssä oli kerrallaan aina kaksi pentua, toinen sai sinisen ja toinen punaisen nauhan (punainen sinistä parempi). Retu sai sinisen nauhan. Odoteltiin reippaat pari tuntia! Osallistujia täs luokas oli aivan törkeesti.. Numerosta 100 lähdettiin ja 144 päädyttiin. Kateltiin sitten muiden suorituksia siinä välissä ja osallistuttiin arvontaan. Voitin sitten mustan Purinan repun. Tulee tarpeeseen : )

Lopuksi kaikki sinisen nauhan saaneet kutsuttiin kehään. Ensiksi isot koirat ja sen jälkeen pienet. Koirien kanssa piti kulkea isoa ympyrää ja sen aikaa olla paikoillaan, kun tuomari valkkas neljä parasta pentua. Valitettavasti meidän koissua ei valittu. : /

Oon kyllä hirmu tyytyväinen Retun käyttäytymiseen, odotin, että olis voinu mennä pahemminkin.
Nyt vain tosi paljon treeniä vierellä kulkemiseen ja näyttelyasennossa seisomiseen. Kotona hihnassa kulkeminen kiskomatta onnistuu useinmiten, mutta pitäis treenata sitä lisää niin, että ympärillä on jotain "häiriötekijöitä". Tähän loppuun vielä kuvia ->

Tässä nää kaksi ihanaa!

Yleissilmäys kisojen alussa.. tää oli yhes vaihees vielä täydempänä

Tuomari tsekkaa hampaat, hyvin antoi katsoa.


Tuomari halus Retun pöydälle ja hienosti oli sielläkin..

 Kävelyä.. sujui osittain hyvin.. enimmäkseen innokasta kiskomista..

Huomion kiinnittämistä loppu karsinnassa.. 
Edessä oleva hulvaton boxer vain tuntui kiinnostavan enemmän...


Seuraavat mätsärit olis Kurikassa 9.5 eli torstaina. Mätsärit järjestää Taikatassu. Tästä linkki kutsuun! Ilmottautuminen on kello 11:30 ja kehät kello 13. Ilmotan Retun tällä kertaa kahteen luokkaan.
Mukaan pitää kyllä ottaa se juomakippo ja saada joku kaverikin joukkoon : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti