19.2.2014

Kuulumisia.. jotain ihanaa tapahtuu ♥

Jälleen jotain ihanaa on tapahtunut.. saatiin A:n kanssa hankittua vuokrakämppä. Huojentunut olo, mutta silti jännittäää! Muutto olisikin jo ensi viikon lauantaina.. Vielä on muutama vanha huonekalu myymättä ja tilalle uudet ostamatta. Tuo kämppä on vähän edellistä pienempi, joten sinne ei mahdu meidän neljän hengen ruokapöytä, työpöytä eikä vaatekaappikaan. Joku miettii, että pussissako me vaatteita aiotaan säilyttää?
Ei onneksi tarvi, makkarissa on yksi kaapistorivi :D Tämän vuoksi jouduin perumaan huomisen päivän kouluvalmennuksen.. Koska huomenna pitää lähteä S.joelle tekemään ne vuokrasopparit jne. Mutta hiihtolomaviikolla torstaina olis taas kouluvalkka mahdollisuus, jos menisi silloin. Vielä työpaikka uupuu niin kaikki olis todella täydellistä! Voiko näin hyvin mennäkään?

Tänään käytiin J.järven koiraharrastajien järkkäämässä näyttelyharkoissa maneesilla. Retu oli aluksi aika hankala, mutta homma lähti luistamaan kyllä todella hienosti! Näyttelyasentoon pyytäessä saattoi välillä pyllähtää istumaan, mutta se on pieni murhe. Koirien kanssa treenaajia oli noin 5 joten aika hyvin jokanen saatiin apuja. Harjoiteltiin mm. sitä, että tolpista rakennetussa kehässä oli yksi koira jonka kanssa piti mennä näyttelyasentoon ja kiertää kehää, muiden kävellessä ja "häiriköidessä" kehän ympärillä. Tämä oli hyvä harjoitus joka meni ihan hyvin. Treenit kesti noin tunnin verran. Meillä olisi tavoitteena Vaasan kv näyttelyt huhtikuussa. Vielä on aikaa treenata!





Kävin tiistaina ratsastamassa Timbellä. Siivottiin taas tallissa karsinat ja lakastiin. Vietiin hevosille ulos heinää ennen sitä. Haettiin hevoset sisälle ja alettiin laittamaan Timbeä valmiiksi. Pintelit etujalkoihin, yhden hokin kiinnitys, varusteet ja loimi niskaan. Kenttä oli sulanut joten se oli aika lötsöä. Aika oli tallihommissa kulunut jälleen kuin siivillä joten aikaa ratsastukselle ei hirveästi jäänyt. Tallista oli kadonnu kaikki kannukset ja omani olin jättänyt kotiin.. ratsastus oli sen mukaista. Timbe tuntui raskaalta edestä, sitä ei tuntunut huvittavan yhtään. Jotenkin tuntuu, että en vain osaa ratsastaa sitä. Pitäis päästä joku päivä menemään valosaan aikaan ja ihan ajan kanssa, lisäksi toivoen, että kenttä olis hyvässä kunnossa. Lisäksi joku ohjeiden huutelija olis aika näppärä! Mutta, toivotaan, että pärjätään nyt näinkin ihan omien neuvojen varassa.
Perjantaina oon menossa seuraavan kerran tallille. Nyt kenttä oli sula alkuviikosta ja loppu viikolle on pientä pakkasta.. Jää nähtäväksi missä kunnossa se kenttä silloin on. Mutta joka tapauksessa ens kerralla yritetään parhaamme.


1 kommentti: