12.2.2014

Special postaus muutoksen tuulista..

Mitä nyt on siis tapahtunut?

Niinpä. No, aloitetaan jostain. Lopetin opiskelut Hevosopistolla. 
Tähän päätökseen päädyin monen asian vuoksi. Opintotuella eläminen oli aina tiukkaa, itseasiassa se ei edes riittänyt. Parisuhde ei vain olisi pidemmän päälle toiminut, ei se meinannut toimia oikeastaan enää ollenkaan.
Opistolla _ratsastuksessa_ kehittyminen on niin minimaalista, että ne jotka kuvittelee pääsevänsä paljon ratsastamaan ja oppimaan siinä lisää, niin älkää kuvitelkokaan. Itse en ainakaan noista ratsastustunneista hirveästi uutta oppinut. Toki asia voi olla toisin suuntautumisien jälkeen. Who knows.

Kävin Ypäjällä eilen siis viimeistä kertaa opiskeluiden merkeissä. Oli kyllä aika haikea fiilis, mutta jollain tavalla myös huojentunut. Tottakai jään kaipaamaan siellä saatuja kavereita sekä hevosia Trullia ja Vekulia. Vekuli oli onneksi tallissa sisällä joten kävin sen hyvästelemässä. Harmittaa, ettei yhtään ratsastusta ehditty tekemään. Pakkasin tavarat kämpästä (jota oli loppuen lopuksi yllättävän vähän), kävin maksamassa ja hakemassa itse tekemäni riimunnarut ja palautin avaimet toimistoon. Matka kotiin sai alkaa. Kohti uusia tuulia.

Vekuli



Ihmiset kyselee, että no mitäs nyt? Elämä jatkuu, ei se tähän pysähdy.
Jo yhden ammatin rikkaampana pystyn hakemaan töihin ja näin olisi tarkoitus seuraavaksi tehdäkin. Etsitään parasta aikaa A:n kanssa uutta kämppää S.joelta. Odotan kyllä jo innoissani, että pääsee muuttamaan takaisin yhteen ja sisustamaan uutta kotia, kunhan sen jostain ensin löydetään. Pitäisi nopsasti alkaa lukemaan kirjallisiin, että pääsen hankkimaan sen ajokortin itelleni uudelleen. On kulkeminenkin helpompaa
Mahdollisesti haen kevään yhteishauissa  aikuispuolen parturi-kampaaja linjalle. Se tuntuu siltä omalta jutulta. Todellakin. Oon myös very happy siitä, että pääsen salille ihan milloin haluan! Jes, säännöllinen treenaaminen, täältä tullaan!

Oon ollut nopea ja löysinkin itselleni ratsastettavan hevosen. Olen käynyt kyseisellä tallilla ennenkin, viimeksi kesällä siskon kanssa. Kyseessä on siis Timberland, eli tutummin Timbe. Saan valmentautua sillä koulussa ja mahdollisesti kisata, mikäli kisat eivät osu päällekkäin Timben omistajan kisojen kanssa. Näillä näkymin käyn ratsastamassa sitä 3x viikossa. Jos ehditään treenata, niin tulevat kisat olisi Jaran omat kisat 2.3 ja luokka Helppo C. Helppo B olisi kiinnostanut myös, mutta mennään nyt tuo helppo c uudelleen. Se ei viime kisoissa mennyt ihan putkeen joten otetaan uusinta kierros. Onneksi rata on aika vahvassa muistissa.

Nyt odottelen mun ratsastussaappaita postista, etsin kämppiä, nautin vapaa-ajasta, odotan torstain koe ratsastusta Timbellä... Palataan silloin ♥


6 kommenttia:

  1. Ihana tuo timbe, missä tallilla se asustaa?:) kiva blogi muutenkin! -Janna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos timben puolesta :3 Se asuu omistajiensa yksityistallilla täälä J.järvellä :)
      Kiitos paljon! ♥

      Poista
  2. Onks kyseessä Miisa Pulkkasen Timberland?

    VastaaPoista
  3. Hei teetkö tuosta timben koeratsastuksesta postauksen? -Janna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen paremman, kun pääsen sen kunnolla läpiratsastamaan :)

      Poista