10.2.2014

Minskin & Mollin tunti..

Kävin pitkästä aikaa pitämässä Mialle ja Mollille tunnin.
Meni kyllä taas paljon paremmin kuin viimeksi. On ne vain taas kehittyny!
Saa nähdä lähteekö ne Jaran koulukisoihin ensi kuussa. Mietinnän alla helppo c-luokka.

Poni anto näppärästi kiinni tarhasta, kun huomas porkkanat jotka oli mukana. Minski laitto sen tallissa valmiiksi. Aloteltiin isolla laitsalla tehden siellä alkukäynnit.
Kentällä treenattiin väistöjä pitkillä sivuilla. Pientä hakemista, mutta oon tyytyväinen. Olihan se ensimmäinen kerta. Toiste voisi kokeilla samaa, mutta laittaa puomit avuksi. On sitten ratsastajankin helpompi hahmottaa. Kokeiltiin samaa myös ympyrällä.
Seuraavaksi laukanvaihtoja molempiin suuntiin. Koko rata leikaten vasempaan kierrokseen ja vaihto kulmassa oikeaan laukkaan. Muutaman ekojen kokeilu kertojen jälkeen homma alkoi sujua. Laukanvaihdot toiseen suuntaan ei meinannut millään onnistua.. Muutama vaihto saatiin. Lisää treeniä tähän suuntaan.
Poni kulki hyvin eteenpäin. Ympyrällä laukassa harjoiteltiin tempon vaihtelua. Meni ihan jees, välillä putos raviin, mutta hyviä pätkiä oli joukossa. Lopuksi loppuravit ja käynnit. Rennosti kulki.

Ensi kerralla kiinnitetäänkin sitten huomiota enemmän Minskin omaan istuntaan; käsiin, ryhtiin ja jalkoihin.
Harmittaa kyllä noi kuvat. Ihan onnessani ajattelin, että jeeee pääsen napsimaan hyviä kuvia.. mutta ei.
Vaikka mentiin päivällä tallille, ulkona oli niin hämärää ja välillä sato räntää tai mitä lie shittiä. No, parempi onni ensi kerralla : )










Ps. erikoispostaus edelliseen postaukseen viitaten tulee lähipäivinä!! ;) pääset katsomaan vihjekuvat tulevasta postauksesta painamalla tästä.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti