27.11.2012

Jätti postaus..!

En oo siis ehtinyt kirjoitella blogiin hetkeen aikaan. Se ei kuitenkaan tarkota, että blogi olis tauolla. Ei ole.
Töitä on riittänyt ihan hyvin, tää viikko on vähän rennompi. Tein aivan tohkeissani tänään joululahjalistaani.. tein sen powepointilla.. enhän mä sitä tänne saa : (

Arvonta tosiaan peruttiin.. Oon vähän pettynyt, että osallistujia oli noin vähän.. Haluaisin tietää miksi juuri sinä
et osallistunut? :)

Viime perjantaina oli ne työpaikan pikkujoulut. Menimme Vero Modan stailaukseen joka oli kyllä huippua!
Jokaiselle oli viisi erilaista asukokonaisuutta. Itselleni tuli sellasia vaatteita sovitettavaksi jotka olisin kiertänyt kaukaa.. Mutta täytyy myöntää, tykkäsin! Mm. sähkönsiniset farkut tuli sovitettavaksi ja ties mitä muuta. Mukaan ei kuitenkaan tarttunut mitään, koska päätin tulevani uudelleen, kun on enemmän aikaa.
Siitä jatkoimme Fransmannille syömään. Tilasin pääruoaksi Grillipihvin joka oli pariloitua härän ulkofilettä ja lisäkkeenä oli valkosipulivoita, aiolia, salaattia ja maalaisranskalaisia perunoita. Ruokajuomaksi tilasin punaviinin Zanni Valpolicellan. Jälkkäriksi klassinen Crème Brûlée. Voi nam nam naaaam! Oli hyvää!!
Siitä jatkettiin baariin. Ilta meni ihan hyvin.
Hain tänään Millan ja mentiin taas ratsastamaan. Viime sunnuntaina maastoillessa Kessi säikähti jotain ja lähti äkisti peruuttamaan, mutta me ei ainakaan nähty mitään. Myös laukkailu oli silloin tosi tuskaista ja tamma oli muutenkin aika kipakka. Tänään meni siis todella, todella hyvin! Kessi oli taas oma ihana itsensä ja laukattiin paljon paaljon pidempiä pätkiä kuin ennemmin. Se tunne ja fiilis, sanoin kuvaamatonta ja hienoa. Huhhuh! Kessiki oikein hikos : D Kävin viime keskiviikkona tallilla ja menin Kessillä ilman satulaaa maastossa. Köpöteltiin ja mentiin ravia, ei siis laukattu. Saa nähdä koska kokeilisi laukata ilman jalustimia tai satulaa ; )
Huomenna meen siis aamupäivällä uudestaan.

(mulla on liivi takin alla, joten sen vuoksi näytän jäykkä paskalta)..

Paljon puhuttu Peppi-shettis!..


Näin ystävääni Lauraa pitkästä aikaa ja mentiin Kyrkkärin metsäpoluille sen koiran ja Retun kans kävelylle. Ekan kerran päästin vieraassa paikassa Retun irti. Se oli aivan innoissaan siitä, että sai juoksennella vapaana poluilla ja vielä koirakaverin kera! Kokeilin myös pihassa päästää Retun irti ja homma sujui ihan hyvin. Viikonloppuna mennään mieheni kanssa uudelleen sinne metsäpoluille. Tekee Retulle hyvää! Niin ja sillon pitää ottaa kamera mukaan.

Tallin jälkeen kävin kämpillä vaihtamassa vaatteet ja hetken huilasin. Sitten suuntasinkin jo takas kaupungille. Mutta nyt kaupoille.. Tälläiselle pika käynnille. Kävin siis H&M:ssä sekä Lindexillä. H&M:ltä tarttui mukaan ihanan sininen t-paita sekä kahdet vähän paksummat leggingsit. Lindexiltä hain alusvaatteita. Oli kiva olla pitkästä aikaa vaatekaupolla, ihan kirjaimellisesti : )

Pussukoita..

Noi leggingsit on mustat ja toiset harmaat vaikka ruskeilta näyttääki..


Ps. jotain ihanaa on tulossa.. Pääsen siis piiiitkästä aikaa Tiinan tallille estetunnille! Toki vasta 6.12, mutta pääasia, että pääsen. Tähän asti on aina osunu työvuoro tunnin päälle..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti