17.11.2012

Retun uudet lelut

Voi sitä valinnan vaikeutta!
Jep, nyt oli siis viimeinen aika tilata/ostaa Retulle uusia leluja. Jotenki kummasti, kun se saa ne kaikki aina hajotettua? Laitankin tuonne alas kuvia.. noista entisistä leluista.. toki vain muutamasta niistä. Varsinkin nyt, kun osa Retuskan hampaista on vaihtunu/vaihtumassa niin ymmärrän tuon pureskelun tarpeen. Alhaalta löytyy  myös videopätkä Retun leikeistä uuden lelun kanssa. 

Selvänä kuitenkin oli paikka josta aion lelut tilata. Ehdoton ykkös paikka on tuo PetNetstore!
Pelkät sivut jo houkuttelivat selailemaan mitä sieltä löytyisi.. Valinnanvaraa on! Lelut olivat vielä todella edullisia. Ainakin mun mielestä, mitä vertaa joidenkin kauppojen hintoihin. Sekin vielä, että tilattaessa ei tule postituskuluja.

Tein pikaisen tilauksen keskiviikkona pakkauksen ohessa. Olin toki jo edeltävinä päivänä alustavasti tsiikaillut, että mitä vois tilata. Lisäsin vielä ostoskoriin tuon ruoka-alustan. Yllätyksekseni sain perjantaina viestin, että paketti on noudettavissa postista! Vähänkö hienoa! Eli jätti super plussa vielä _todella nopeasta_ postituksesta. Tiedän ainakin mistä jatkossakin aion lelut ja muut koirantarvikkeet tilata. Suosittelen siis kaikille lämpimästi. Löytyy tuotteita myös kissoille ja jyrsijöille.

Odotettu paketti..


Aktiviteettia?


 Valmiiksi täytteetön nallukka.. homma hoidettu Retun puolesta..

Tää oli kyllä niin odotettu ja aivan ihana..
Tuo tummansininen alusta ei kuulu samaan..


Missä täytteet? Entä varpaat?

K-18 kuva!!
Karua jälkeä..

Vinku vinku vinku..

2 kommenttia:

  1. Meidän possu näyttää vähän samalta :--D Ja tuosta videosta sen verran, että juuri tuon takia Nekulle ei tule vinkuleluja! ::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Joo, tuon possun hajottamises ei mennyt kuin päivä.. Oon kans ajatellu harkita noiden vinkulelujen pois jättöä.

      Poista