3.11.2012

Ensimmäinen päivä Kessin kanssa

Olin eilen vuokraamassa uutta vuokrapolleani Kessiä ensimmäistä kertaa. Kyllä, olen vihdoinkin saanut oman vuokrahevosen!!!

Menin tallille Millan kanssa. Retu oli tietenkin mukana myös. En halunnut jättää sitä kämpillekään yksin. Pari viimestä päivää on ollu aika sateisia.. ja sainkin Kessin omistajalta viestiä, että tallilla on odottamassa erityisen likainen hevonen.. Se oli siis päättänyt oikein kieriä tarhassaan mudassa. Näky oli sen mukainen kuin osasin odottaakin. Varsinkin, kun kyseessä on kimo polle, niin kura näkyy erityisen hyvin. Yritin kuitenkin parhaani mukaan saada ylimääräiset kurat pois.. Seuraavaksi vain varusteleen pollet. Milla meni Pepillä, piskuisella shettiksellä. Varustamisessa ei ollut mitään suurempia ongelmia, eli sujui ihan hyvin. Ei muuta, kuin huomioliivit ylle ja matkaan! Lähdimme tallilta lähimmäisille pelloille ratsastelemaan.. Peltojen välissä meni siis sellainen leveä polku. Reitti oli varmaan noin 2 km pitkä. Peltotie johti metsään vievälle polulle, mutta pyörrimme siitä takaisin. Alkoi olla sen verran hämärää, että näki justiinsa eteensä. Matkalla tallille vievällä tiellä oli auto pysähtyneenä, mutta käynnissä. Tuli testattua Kessin ja Pepin maastovarmuuskin. Hyvin meni sekin. Maastossa mentiin käyntiä ja jonkin verran ravailtiin. Peltotie oli osittain velliä, oli tosi hämärää ja muutenkin uusi reitti, niin ei vielä näin ekalla kerralla laukattu. Lisäksi Pepillä on vasta muutamia kertoja menty laukkaa, joten ei tiedä kuinka sen kanssa olisi käynyt : D

Kessi.. yrmistää
 
 
 
Tosiaan, alan vuokraamaan nyt Kessiä ihan säännöllisesti kaksi tai kolme kertaa viikossa.
Kessi vaikutti kyllä niin mulle tehdyltä! Tulevalla viikolla siis "taas" tallille. Milla tulee tiistaina mukaan, joten ei tarvitse mennä yksin maastoon. Tarkoituksena olisi, että myös siskoni tulisi ens viikolla mukaan : ) Se onkin sille ensimmäinen maastoratsastus kerta.
Yritän saada myös kuvia lisää.. Teen Kessistä omat sivut, kunhan tutustun ensin tyttöseen itsekin.
 
Löysin Retusta kuvia, joita olin ottanut ensilumen sadeltua. Laitanpa ne nyt tänne postauksen loppuun. Retu oli melkein koko viime viikon porukoillani hoidossa. Retu jäi sinne viime lauantaina jolloin kahvittelimme sukulaisten kanssa synttäreideni kunniaksi. Menin itse porukoille tiistaina suoraa Ylistarosta. Tulimme Retun kanssa takaisin torstai-iltana. Haimme yllätykseksi mieheni töistä.
Työvuorot menivät molemmissa paikoissa tosi hyvin. Harmikseni sain kuulla, että oon Apsilla jouluaattona töissä..
 

Retu temppuilee..
 
 
Nenuska lumessa..
 
Loreen - My Heart Is Refusing Me
 

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. voin vaan antaa kaiken myötätuntoni noille jalkakarvojen puhdistamiselle kurakelien aikana :D nimimerkillä kokemusta on kahden vuoden ajalta....

      Poista
    2. Kiitos :D työtä riitti, eikä se harjaamalla tuosta puhtaammaksi tullut!

      Poista
  2. heis! kyselit banneria, kuvia voit laittaa tähän osoitteeseen: idahyvarinen@hotmail.com :-)

    VastaaPoista