20.11.2012

Väliaika tietoa + arvonnan palkinto..!

Ei oo tullut taas hetkeen aikaan mitään kirjoiteltua. Ei kyllä mitään ihmeempää ole tapahtunutkaan.

Retun silmä on parantumassa tosi hyvin. Arpeutuminenkin on lähtenyt sujumaan ok ja haluttuun paikkaan. Äiti haki Retun aamu kuudelta, heti töistä päästyään. Alunperin sen piti jäädä vahtimaan sitä tänne, mutta olikin koukannut Retun kainaloon ja vienyt kotiin. Eipä se haittaa, onpa Retu jo valmiina sielä huomista varten.

Huomenna aamulla siis taas "ankaraa" pakkailua ja auton keula kohti porukoita. Toki tallin kautta, eli jälleen maastoilemaan Kessillä. Toki aamusta on taas muutamia asioita hoidettavana, mm. mun pitäis vihdoin ja viimein viedä mun puhelin korjaukseen.. En oo saanu sitäkään aikaseksi. : D Ehkä huomenna..

Ai niin ja mulla on huomenna TUKKALÄÄKÄRI! Ihanaa saada taas tyvikasvu peittoon ja hiukset kuosiin. Varsinkin, kun perjantaina olis pikkujoulut ;) Tilasinkin Ginasta yhden älyttömän hienon mekon ja rannekorun! Pitää vain toivoa, että mekko vastaa ilmoitettua kokoa. Kyllä meinasi olla vaikeaa jälleen kerran löytää sopiva mekko. Sain vain mekosta kuvan, koska rannekorua on ilmeisesti loppuunmyyty, koska sivuilla siitä ei enää kuvaa ollut.. Mutta laitan uudet kuvat, kunhan posti saapuu tänne saakka!

Gina Tricot


Olin siis siskoni kanssa sunnuntaina tallilla. Sisko ratsasti Pepillä ja mä tietenkin Kessillä. Käytiin lammella, pyörittiin siellä lähettyvillä ja tultiin takaisin päin. Tää oli siis siskoni (Miian.. Minskin!) eka maastoilu kerta. Täytyy sanoa, että meni toooodella hyvin! Peppi säikähti kiveä.. jep kyllä. Eli hypähti sivulle päin. Minski pysy hyvin selässä ja pysyi rauhallisena. Ravailtiin ja köpöteltiin. Silloin oli hirveän tuulinen ja kylmä sää. Huhhuh. Mutta selvittiin!

Pahoittelen..taas kerran, että arvonta on lykkääntynyt. Mutta, keksin arvonnan palkinnon.
Eli pääpalkinto on Kollaasijuliste haluamillasi kuvilla sekä aiheella joko pysty tai vaaka suunnassa.
Arvo on n. 15€
Kollaasijulisteen koko on 30,5 x 45,7cm

Laitan mukaan vielä jonkun yllärin.
Mitäs olette mieltä? Se miksi päädyin tähän palkinto valintaan johtui siitä, että osa lukijoista harrastaa ratsastusta ja hevostelee, mutta osa ei. Haluan kuitenkin miellyttää kaikkia tässä asiassa. Tässä palkinnossa voittaja pystyy vaikuttamaan ja tekemään palkinnosta "omannäköisensä"..

Kollaasijuliste...







2 kommenttia: