7.11.2012

Sähläystä tallilla ja Retun rokotus


Eilinen talli reissu oli aika sähläystä.. Ensinnäkin päätin, että laitan tennarit jalkaan ja vaihdan saappaat vasta tallilla. Tennarini ovat tai olivat valkoiset, joten enköhän tietenkin onnistunut astumaan jonnekin muta kasaan tarhassa. Nyt toinen kenkäni sai värin muutoksen. Kaiken lisäksi unohdin ne saappaat kämpille. Onneksi tallilta pystyin lainaamaan.. tosin olivat numeron tai kaksi pienet.
 
Hevosten varustaminen ja tarhoista haku sujui ongelmitta. Toki Peppi oli mennyt tarhansa perimmäiseen nurkkaan. Sitten ei muuta, kuin maastoon! Ensimmäinen vastoin käyminen sattui tutulla polulla, jonne joku oli kasannut "maastoesteen" jostain kepeistä. Tietenkään hevoset eivät suostuneet ohittamaan moista kasaa.. Aikamme takkusimme ja päätimme, että pyörähdetään viereisellä pellolla ja lähdetään takaisin päin. Jonku koirakin oli seurannut meitä osan matkasta.. Meinasin saada sydärin, ku katoin et mikä ihme sielä vähän matkan pääs on. Oli sen verran hämärää, ettei heti erottanu.

 

Kessihän se siinä..
 
 
Menimme toiselle reitille, joka meni ison laitumen takaa. Sieläkin ratsastaminen meinas olla hankalaa.. ainakin Kessin mielestä. Joko kuljemme poikittain tai ei ollenkaan. Tamma mikä tamma.
Moinen takkuaminen johtui varmaan siitä, että kaverit sai olla laitumella ja se joutui raataa.
Päästyämme polun toiseen päähän ne säikähtivät jotain.. en tiedä mitä..
Tää tallipäivä tuntu vain jotenkin niin sähläykseltä. Seuraavan kerran tallille meen huomenna. Tällä kertaa yksin. Joten sää nähdä miten menee. Pahoittelen tuota Kessin kuvaa.. Se liikkuu jatkuvasti joten siitä on huono saada hyvää kuvaa. Lisäksi meinasin ottaa maastoon kameran, mutta onneksi en ottanut.. Hämärä tuli yllättävänki nopeesti : D
 
 
 
 
Retulla oli tänään "taas" eläinlääkäri.. Jälleen yksi rokotus lisää. Se olisi kovasti halunnu leikkiä sielä muiden koirien kans, mutta ne ei tuntunut olevan kiinnostuneita leikkimään. Reissu meni ihan hyvin. Retu antoi eläinlääkärin tutkailla rauhassa. Hampaita on lähtenyt kaks ylhäältä ja kaks alhaalta. Ylhäälle on jo kasvamassa toinen uus. Lisäksi saimme kuulla taas uutta tietoa.. Ollaan annettu nappuloiden seassa raejuustoa tai tonnikalaa. Toinen tassu on ranteen kohdalta vähän taittumassa ulospäin joten on parempi antaa pelkkiä nappuloita. Ne on kuitenkin niin ravinteikkaita. Retulle pitäisi muutenkin pian vaihtaa uusi ruoka. Tällä hetkellä se syö penturuokaa joten seuraavana vuorossa olisi junior-ruoka : ) Samaa merkkiä tietenkin.
 
 

Talvi hääräilyä..
 
 
Arvonta järjestetään mahdollisesti ensi viikolla.. On vain vaikeaa keksiä arvontapalkintoa!
 
 Aivan ihana kappale johon
oon tykästyny täysin!
Pink - Try
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti