21.1.2013

Mietiskelyä, vastoinkäymisiä, stressiä..

Tänään tuli mietittyä kaiken maailman asioita.. ja siitä seurasi tietenkin stressiä. En ookkaan stressannut pitkään aikaa eli ilmeisesti nyt tuli taas sen aika.

Palkka, laskut ja työmatkat tuli ensimmäisenä mieleen.. Kuukauden lopussa olisi mm. 200€ sähkölasku.. Maksan sen mieheni kanssa puoliski, mutta on se siltikin aika hintava.. Töihin on matkaa reippaat 25 km.. Vuoroja on viikossa 2-4 vähän tarpeen mukaan. Bensaa siis kuluu ja sehän ei mitään halpaa oo. Olin koko viikonlopun töissä + tänään ja bensaa kului 60€ edestä. Lisäksi tallille on matkaa 20km ja siellä tulee käytyä n. kolme kertaa viikossa, toki käyn samalla joskus porukoideni luona joten tulee kaksi kärpästä samalla iskulla. Mietinkin tässä, jos saisin vuokrafirman kautta lähempänä olevan työpaikan. Kokonaan uutta työpaikkaa ei ole ehkä järkevää hankkia (vaikka mieli tekisi), koska syksyllä olis tarkotus mennä sinne opiskelemaan.
Ja sitten seuraavaan pulmaan..

Olin tänään ratsastamassa Kessiä. Mikään ei onnistunut, enkä tiedä mikä ihme sitä tammaa oikein vaivaa.
Viime kerralla hypyt sujui oikein hyvin, muutamia pudotuksia lukuun ottamatta. Hevosen omistaja oli eilen menny sillä maastossa.. Eikä sujunut sieläkään hyvin. Se oli nostellut samalla tavalla päätään kuin "kentälläkin" ja rynninyt metsään. Eli ehkä toisin sanoen lähtenyt viemään. Kokeilin eilen ostamiani martingaaleja sillä ja niistä oli vähän apua, mutta Kessi ei keskittynyt hyppyihin ollenkaan. Tuntui, että se jyräsi sotanorsun lailla esteiden läpi. Lähestymiset oli väärät, jos sitä ei huvittanut se pysyi paikallaan ja pohkeita antessa peruutti. Mun pääni oli vähällä räjähtää.. Lauantaina olis kuitenkin ne kisatkin..
Sitten niistä lauantain kisoista..

Kaverin kanssa sovittiin, että vuokrataan traikku puoliksi ja maksetaan bensat puokkiin. Traikku ja kuski hommattu ja ite oon jo ilmottautunu kisoihin. Tänään tuli taas yksi SUPRISE! Kaverin vuokrahevoselta puuttuu tehosterokote.. -__-  Jep jep.. Ja tieto tuli sen omistajalta vasta ilmeisesti tänään. Ei aikasemmin voinut olla asialla? Jos sillä hevosella nyt varmasti on perusrokotteet niin se voi silti osallistua niihin kisoihin. Paree siis olis, että ne on. Jos kaveri ei pääse, niin en pääse mäkään niihin kisoihin. Hieno juttu!

Sekin vielä, että haluaisin kehittyä ja päästä kilpailemaan.. Mutta onko se mahdollista Kessillä?
Tämän vuoksi haluaisin päästä jonnekin valmennukseen jossa saisin kuulla oikean ihmisen/ammattilaisen mielipiteen.
Itse kuitenkin näen kaiken vaivan hevosen eteenpäin viemisessä ja haluan tietää, onko se kaiken vaivan väärti? Ja kuinka pitkälle Kessin kanssa pystyy kehittymään tai toisin sanoen mihinkä Kessistä on?
En suinkaan halua mitään kisatykkiä vaan hevosen jolla pääsen kehittymään niin koulussa kuin esteillä ja kisaamaan seurakisoja, max aluekisoja joskus ei niin lähitulevaisuudessa.

Mitä ootte mieltä?
Kaipaan kipeästi mielipiteitä.


Muutama kesä kuva onnistuneista tunneista..<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti