29.1.2013

Tapahtumia :)

Viime viikonloppuna oli ne harjoitusestekisat joista teen postauksen myöhemmin.. Postaus venyy, kun oottelen Millalta kuvia.. Tosin niitä ei oo hirveesti tulossa. Pahoitteluni etukäteen. Pieni videopätkä tulee myös. Voin sanoa, että harmittaa kyllä todella paljon noiden kuvien vähäisyys!

Olin eilen (maanantaina) ratsastamassa hevosten omistajan kanssa. Myöhästyin tallilta, koska juutuin neljän ruuhkaan ja lisäksi vielä unohdin sen kenttävuokramaksun kotiin.. Hyvä minä! Kessikään ei pysynyt paikoillaan yhtään, kun yritin nousta selkään ja vielä enemmän se liikkui, kun kiristin satulavyötä. Tuo päivä tuntui siltä, että olis kannattanu jäädä kotiin : D Toki ihmettelen miks Kessi teki noin, koska aikaisemmin se on aina pysynyt paikoillaan.. Kai se johtui vauhdikkaasta matkaseurasta. Hevosten omistaja ratsasti siis tuolla   Zipolla. Sehän ei pysynyt hetkiäkään paikoillaan.

Köpöteltiin kaks kilometriä yksityistallille jossa kenttä oli. Oon siis käynyt siellä muutaman kerran aikaisemminkin Kessin kanssa. Meno matka sujui ihan hyvin. Päätin, etten mee Kessillä esteitä tällä kertaa. Kessi toimi ihmeenkin hyvin! Portin ohi se kulki kentällä oikein nätisti. Ainoastaan se pisti kentän toisen päädyn pitkällä sivulla vähän hanttiin. Mutta siitäkin selvittiin aika helpolla.
Ravailtiin, mentiin ympyröitä pitkillä ja lyhkäisillä sivuilla ja vähän laukattiinkin. Laukka nousi paremmin vasempaan kierrokseen. Oikeassa kierroksessa piti aina vähän nostaa perä päätä ja kokeilla onko pakko ; )
Omistajalla ja Zipollakin meni ihan hyvin. Tosin pidättelemistä oli, mutta eipä tarjonnut kertaakaan laukkaa.

Lähdettiin tallille takasin joskus kuuden kieppeillä ja voi jessus mikä lumipyräkkä ja tuuli! Kentällä se ei niinkään tuntunut, mutta kotiin tulo matkalla kyllä. Lunta pyrytti vaakatasoon suoraan naamaan. Eli sai tihrustaen kattoa, että pysyy hevosen kanssa tiellä. Tuolloin kun on jo aika pimeä tai oikeastaan on pimeä. Selvittiin kuitenkin ehjin nahoin ilman mitään ongelmia tallille saakka. Tosin loppu metreillä Kessille tuli kiire kotiin. Sai siis vähän pidätellä, että neiti kävelisi kotiin, eikä menisi mitään käynti-ravi sekoitusta.

Varasin kentän meille huomiseksi (keskiviikoksi). Huomenna olis tarkoitus hypätä muutamaa estettä ja tehdä vähän puomi työskentelyäkin. Kaverini Riikka tulee kattomaan ja pyysinkin jos se kokeilis ratsastaa Kessillä. Näen sitten miten se toimii muilla. Mukaan tulee myös Milla & Mopo sekä Roosa & Messi. Messin kans ei hirveesti mitään voi tehdä, limaa kurkussa : / Saa nähdä, tulevatko ollenkaan mukaan. Toivottavasti paranee pian!

arkistoista..


Lauantaina meen Tiinan tallille yksityistunnille. Tuli tälläinen mahdollisuus, kun mieheni veljelle ostettiin yllätyksenä tunti sinne.. : D se siis sai jonkun todistuksen sen jostain koulusta.. arvaa vaan muistanko mitä ja mistä.. Ootan innolla kenellä meen! Laitoin toiveiksi Duzen, Tellun ja Napen..

Ai niin, keväällä olisi tarkoitus järjestää pentutapaaminen. Eli kaikki pennut ja niiden omistajat tavattaisiin kasvattajan luona. Ihan mielenkiintoista nähdä, miten muut pennut on kasvaneet. Tätä reissua odotan!

Oon tehnyt Kessille pieniä ostoksia.. joten niistäkin on tulossa myöhemmin kuvia ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti