15.1.2013

Postauksia nopeeseen tahtiin

Tällä viikolla tapahtuu ainakin jotain kivaa :)
Tänään oli "valmennus" Kessin kanssa. Perhetuttuni tuli vähän opastamaan meitä.
Torstaina meen piiiiitkästä aikaa Tiinan tallille estetunnille. Ootan innolla, että kellä meen!

Postista pitäisi saapua pian muutama paketti ; ) Lisäksi pitäisi pistää toinen paketti tilaukseen. Oon siis niin kyllästynyt tuohon takkuavaan nokian c2 puhelimeeni joten oon päättänyt tilata uuden.. Mutta minkä? Siinä se ongelma piileekin. Oon kattellut Nokia Lumia 900:sta ja iPhone 4S.. Huomenna näkee kumpi tulee..

Olimme viime lauantaina taas kolmestaan tallilla eli mä, Mia & Milla. Menin Kessillä esteitä ja muutamia hyviä  hyppyjä saatiinkin! Tämä neiti on vain keksinyt uuden jutun.. Esteiden jälkeen jotka ovat lähellä porttia, se nostaa päänsä ylös jolloin vaikutus kuolaimista häviää. Sitten se päästelee portille tyytyväisenä ravissa. Vaikka kuinka yritän istua syvälle satulaan ja pidätellä, ei mikään tehoa. Taitaapi olla niin, että martingaali lähtee tilauksee ellei huomisesta valkusta oo mitään apua.

Toinen "ongelma" on se, ettei tuo tamma viitti nostella jalkojaa. Monet puomit on pudonnu kun takajalat laahaa maata pitkin.. Harjoitusta lisää!

Huomasin.. kuinka pitkät noi ohjat oikeesti on :O

Olisko ollu 40/50cm.. näyttää kaukaa pieneltä..

Noh.. päätettiin esteiden jälkeen, että tehdään loppu verryttelyt maastossa. Otettiin Kessiltä satula pois ja selkään laitettiin fleeceloimi. Mentiin siskon kans sillä kaks päällä ja Milla meni Mopolla edellä. Jonkin aikaa mentiin ja saavuttiin jonkin "mökin" pihaan josta polku meni ohitte. Eikö tietenkin Kessi säpsähtänyt jotain ja pongahti hypähdyksen eteen.. Tiputtiin molemmat! Tää oli jotenkin koomista, koska ei aluksi tajuttu, että mitä edes tapahtu.. Yhtäkkiä lähdettiin vaan luisiin toiselle puolelle. Ei onneksi käyny mitenkää vakavasti. : )
Talutin siskon takas tallille Kessillä. Siskolla oli osunu Kessin jalka sen jalkaan. Siinä näky hokeista punaset jäljet. Itellä oli perse ja ala selkä kipeenä. Nukkuminen ja varsinki seuraavana päivänä sängystä ylös nouseminen oli todella hankalaa! Selkä, niska ja perse oli kipeenä.. Ihan hyvin kuiteski töissä pärjäsin..
Tällästä siis..

Huomenna laitan videoita tuosta lauantaista..
Ja huomenna tulossa postaus tän päivän valkusta ;)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti! Onhan se.. vielä, kun osais pitää ittensä puhtaana :D aina saa olla pesemäs :D

      Poista