2.1.2013

Joulupostaukseni..

Mun joulupostaukseni tulee nyt vähän myöhässä.. pahoitteluni..

Olin jouluaattona vielä töissä, mutta onneksi vuoro oli vain puol kymmenestä kolmeen. Töissä oli ihan rento päivä; asiakkaita kävi todella vähän. Yritettiin sitten saada aikaa kulumaan nopeempaa siivoamalla.
Työvuoron päädyttyä kaasutin kämpilleni. Paketoin vielä muutaman paketin ja ankaraa auton pakkamista sen jälkeen. Vielä piti hakea Retukin mukaan anopilta. Mies ja Retu oli mennyt viettämään joulua sinne jo heti aamupäivällä.

Viiden - kuuden aikoihin iltapäivällä saavuin vihdoin viimein porukoilleni. Auto täynnä lahjoja ja mun jätti vaatekassi, Retu ja sen tavarat, äipän lahja (elävä sellainen) sekä kaikkea muuta.

Porukoilla oli menossa huoneiden keskenään vaihto.. Mia sai joululahjaksi porukoiden huoneen. (niin kauan, kun se oli sitä jo itselleen vinkunut) : D Eli pieni muutto oli menossa. Ei muuta kuin lahjat kuusen alle, ruoat uuniin, pöydän kattamista ja pientä siivoskelua. Oli kyllä ihanaa syödä koko porukan kanssa ja kaikki hyvillä mielin. Hyvää ruokaa ja glögiä! <3

Tässä ihan muutamia mitä saatiin joululahjaksi.. 

Ruoan jälkeen alkoikin vimmattu lahjojen avaaminen!
Olin ostanut Retulle todella ison jätti luun, luisen joulusukan missä oli joulutikkareita ja uuden talvimanttelin ja tuon sinisen aktiviteetti lelun sekä puisen jonne saa nameja piiloon.. No se on jo hajotettu.. Arvaa turhauttiko? Porukoilta se sai uuden flexin. Mieheni porukoilta oman fleecepeiton sekä töppöset joita se vihaa : D

Ite sain lahjaksi nuo H&M:n sisätöppöset joihin oon aivan rakastunu! Lisäksi pohjalliset.. Hööksin sinisen pipon ja Horzen kaulahuivin.. Millalta sain tuon raipan. Tädiltäni, isovanhemmiltani ja porukoiltani sain todella paljon noita Pentikin Sara-astiaston astioita! Lisäksi suklaata.. arpoja.. lapaset joita todella kaipasin (niitä ei oo ikinä liikaa!) ja jotku lämpöleggarit ja pari valkosta perus t-paitaa.. ja ym..

Yhteisiksi lahjoiksi tuli mm. lahjakortti Ep:n ravintolaan. Arvoltaan 50€ sekä jätti torkkupeitto!
Ja tulihan noi astiatkin periaatteessa yhteisiksi. : )

Jouluisia kuvia.. Kaikki muut paitsi lahjapakettikuva on otettu kämpiltä. Niin ja kiitos äiskälle tuosta ihanasta kyntteliköstä!

Retulla oli tietenkin tonttupuku päällä.. Keskinmäiset kuvat otettu kämpiltä..
Ja Kessikin se komeilee jouluisessa kuvassa..
Ostettiin yhdes äitille lahjaksi tuollanen hamsu.. Se jäi niin kovasti ikävöimään niitä edellisiä neljää.. Tämä uusi tulokas ristittiin Sannaksi.. Se on siis robo..
Tuo peili ja portaikko/takka kuvat on otettu kämpiltä.. 

Joulun jälkeen meninkin tapaninpäivänä Pentikiin töihin. Eli lähdin porukoilta vasta perjantaina kämpille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti