12.5.2013

Ja mitäs sitä seuraavaksi?

Oon jälleen tässä samassa pisteessä. Kessi lähtee astutettavaksi ihan justiin ja on sielä parisen viikkoa, riippuen, koska ja kuinka pian tulee kiimaan. Peppi lähtee myös astutettavaksi, sillä menee noin kuukausi.

Toki vaihtoehtokin on.. mulle on tarjottu yhtä suokki-oria vuokralle ratsastuskoulusta. Toisaalta tekis mieli kokeilla, orien kanssa, kun en hirveesti oo toiminu. On kuulemma ihan järkevä. Tässä se miinus, että siskolleni ei sitä heppaa olisi ja tämä heppa asustaa samalla paikkakunnalla kuin porukat, eli matkaa on.

Kolmaskin vaihtoehto on. Siellä tallilla jossa Xena asuu olis yks ic-ruuna vailla vuokraajaa pari kertaa viikossa. Vuokraushinta ei oo paha. Sekin hyvä puoli, että Xenakin on vailla vuokraajaa joten siskoni voipi välillä mennä tuolla ruunalla, kun ite ratsastan Xenan : ) Tämä olis ehkä parhain vaihtoehto tällä hetkellä.

Miten mulla nää heppailut ei meinaa millään onnistua? Helpointa olis jos olis ihan oma hevonen. Ei olis aina tätä ihme säätämistä. Vuokrahevoset on Etelä-Pohjanmaalla vähän kiven alla.


Tallin varsat.. pikkusin uupuu

4 kommenttia:

  1. Hei mulla meni nyt vähän ohi.. Mitäs sille Koktailille kävi? Miksi et sillä nyt ratsastakkaan? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, varmasti monella muullakin. Noiden heppojen kans on ollu aika moista sähläystä. Koktailin selkään en sen jälkeen oo noussu, mitä se itellä on säikkyny ja Milla lensi sen selästä komean pukki laukka sekotuksen jälkeen. Lisäksi samalla kerralla astu mun jalkapöydän päälle. :D On ehkä siis hitusen liian haastava. Lisäksi tuo tallin naapurin likka on ilmeisesti ottanu sen ratsastettavakseen.

      Poista
    2. Alunperin meillä piti olla joka toinen viikko valmennukset, niin sain itelle ratsastettavaksi Kessin.. vaikka olisin kovin mielelläni menny niihin Koktaililla. :S

      Poista
    3. No voi harmi :( sulla se ei kyllä nyt ihan onni potki heppojen suhteen, mutta kärsivällisyys palkitaan! :--) tsemppiä!

      Poista