12.5.2013

Mätsäreitä ja Retua

Retun kanssa sujuu hyvin :) Jotain positiivista! Matolääke on syötetty, punkkirokotukseen pitäis varata aikaa.
Rokottaako kuin moni muu noita punkkeja vastaan? Onhan sitä toki kaiken maailman punkkipantoja jne.
Kasvattaja ainakin suositteli tuota rokotusta. Retulla on tulossa heinäkuussa viimenen perusrokote, kun täyttää pikkunen jo vuoden! <3

Sen kanssa ollaan alettu kulkeen koirapuistossa jossa onkin saanu tutustua jos jonkin näköseen ja kokoseen koiraan. En tajua miksei olla aikasemmin saatu aikaseksi lähtee tonne. Retu käyttäytyy tosi hyvin muiden koirien kans.. mitä nyt yrittää tyttö koirilta vähän saada, muutakin kuin leikkiä aikaseksi. Tänään sielä oli yllättävän paljon porukkaa (neljä-viis koiraa) vaikka on äitienpäivä. Yks vähän isompi koira yrittikin näyttää Retulle sen paikan, leikki meni vähän rajuksi. Loppu ajan se juoksenteli yhden narttu koiran perässä.

Puistossa ollaan käyty myös niin ettei sielä oo sattunu muita olemaan. Sillon se vain painelee sielä nenä maassa kiinni. Yritettiin saada sitä juokseen pallon peräs, mutta aiva turhaan. Kuka sellasen peräs juoksis, kun on muutakin tärkeempää?? :D Seuraavan kerran ollaan menossa puistoon JO heti huomenna.

Nuuskunenä..

Koirapuistoo paremmin..




Retun kanssa oltiin porukoiden kera helatorstaina Kurikassa mätsäreissä. Luokissa pentu ja pikku koirat. Ilmoittautuminen alko jo 11:30 ja kehät kello 13. Mentiin jo edellisenä päivänä porukoille yöksi ja lähdettiin sieltä sitten joukolla noihin mätsäreihin. Aamulla oli kiva herätys.. Pihalla sato kaatamalla vettä -_-  Onneksi kuitenkin paikanpäällä ei satanu, jossain vaiheessa vain vähän piskotteli.
Sisko esitti retun ekassa luokassa ja mä ite tokassa.

Retu sai sinisen nauhan molemmissa luokissa. Pennuissa oli jälleen kerran paljon osallistujia. Luulin, että tossa toisessakin olis ollu, mutta ei. Molemmissa luokissa Retu haluttiin pöydälle ja sujui kumpanakin kertana hyvin. Antoi näyttää hampaat ja tutkia paikat. Kävelyssä on edelleen parantamisen varaa! Välillä se on vetämistä ja välillä sujuu taas vähän paremmin. Ekassa luokassa ei päässyt neljän parhaan joukkoon.

Pikku koirien luokassa meni paremmin. Sinisen nauhan saaneita oli vain kolme ;) Joten Retu oli kolmas ja sai pussillisen tavaraa, pienen koiran ruokasäkin, keltaisen ruusukkeen ja pronssimitallin! Hyvä Retu! Mätsärit oli hyvin järkätty, tuomarit mukavia ja oli muutenkin kiva päivä! Miehenikin oli yllättynyt kuinka rentoa noissa mätsäreissä oli ja ilmoittikin, että haluaa joskus esitellä itekkin retun! :D

Keltainen ruusuke ja pronssimitalli!


Ensi viikon lauantaina olisikin seuraavat mätsärit ihan täällä Seinäjoella. Ajateltiin ilmottaa retu kolmeen luokkaan jos se vain on sallittua. Ei ainakaan ilmossa kerrottu sallittua määrää yhdeltä koiralta. Eli luokkiin Junior handler, pennut ja pikku koirat. Jos ei mieheni tuu noihin mätsäreihin niin esitän retun noissa kahessa luokassa ite ja sisko tossa ekassa luokassa. Onko kukaan lukijoista tulossa? ;)

Saa oikein innolla odottaa, että minkälainen vaikutus tuolla on ollut, kun Retua on nyt kuskailtu tuonne koirapuistoon sosiaalistumaan. :) Odotan siis sitä, että se ei enää kiskoilisi intopinkeenä muiden koirien perään. Jää nähtäväksi, eikä sovi odottaa liikaa.

Myös 22.5 olis toiset mätsärit Seinäjoella, mutta niihin ei valitettvasti päästä, kun mulla on tuolloin soveltuvuuskokeet Ypäjällä. No, tuleehan noita lisää. Eikä me olla noita kisoja ruusukkeet silmissä kiertämässä, vaan kokemusta meille ja koiralle hankkimassa. Lisäksi Retu näkee paljon koiria, sosiaalistuu (toivottavasti :D) ja tottuu hälinään.

Kutsu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti