17.5.2013

Pikakuulumisia..

Viikko on melkein taas jo hurahtanut.. ja töissähän tuo on suurimmaksi osaksi mennyt. Onneksi on viikonloppu vapaa :) Tosin viikonloppu on buukattu täyteen jos jonkinlaista tekemistä. Ensi viikkoa odotan jännityksellä, keskiviikkona olisi se kauan odotettu ja jännitetty soveltuvuuskoe Ypäjällä. Porukka sanoo, että se on ihan rentoa, mutta se ei mun jännitystäni kovinkaan paljoa laske! Lupaan tehdä reissusta postauksen. Lisäksi torstaina mun pitää käydä poliisilaitoksella kuulemassa tuomioni siitä, saanko pitää ajokorttini vaiko enkö..

Ollaan miehen kanssa mietitty ja päätetty, että Retulle hankitaan koirakaveri heti, kun tulee sopiva sauma. Aikaa eikä vaivaa se toinen koira ei juurikaan tuo. Poitsulle vaan olis varmasti mukavempaa, kun on ystävä aina rinnalla. Rodusta ei olla päätetty. Ei siis oo varmaa pysytäänkö russelissa vai vaihdetaanko kokonaan rotua.

Huomenna olisi mätsärit jonka jälkeen meen porukoille yöksi ja palaan takaisin kämpille sunnuntaina. Huomisesta päivästä teen kattavan kuvallisen My day- postauksen. Mätsäreistä tietenkin postaus erikseen. :)
Sunnuntaina on meillä kaikilla kolmella, mulla, siskolla ja Millalla tunti latva-kiviniemessä. Pääsen ehkä kokeilemaan sitä suokki-oria, joka kaipailee puolivuokraajaa. Sitte meen muutamaksi päiväksi töihin ja taas tiistaina porukoille ja perjantaina takaisin. Ramppaamista, mutta minkäs teet. Mieskin lähtee huomenna ainakin viikoksi mökille, niin mitäpä mä täälä yksinäni.

Kessi on viety viikko sitte oriin luo, mutta ei ainakaan oo vielä tullut kiimaan. Toivotaan, että pian tulisi. Laitan loppuun kuvan Kessin varsasta, joka asustaa vieläkin samalla tallilla. Ikää sillä on reippaat parisen vuotta. Voisin joku kerta ottaa tuon varsan käsittelyyni kera kuvaajan.

Viime viikolla kokeilemani ic-ruuna on löytänyt jo vuokraajan. Harmittaa vähäsen, mutta ehkä tällä oli joku tarkoitus? Oon päättänyt, etten pidä kiirettä vuokrahevosen löytämisen kanssa. Ratsastelen Kessiä, kun se takaisin tallille tulee ja käyn ratsastuskoulussa tunneilla. Se vuokrahevonen osuu kohdalle, kun aika on :)

Viikolla ollaan käyty ahkerasti viitenä peräkkäisenä päivänä koirapuistossa. Kaiken näköisiä ja kokoisia leikkitovereita on ollut. Huippuna tuo tanskandoggi.. Sama väritys, eri koko ;) Hyvin niilläkin leikit suju, Retu tosin päätti välillä juosta penkin alle. Nyt on ollu kolmen päivän breikki puistosta, mutta huomenna taas!

Kuva koirapuistosta.. On vähän.. vähän iso leikkikaveri : D


Löysin niiiiin mulle sopivan vyön! Vyö on myynnissä Gina tricotissa.. Multa vaan saa kuulla usein tuon lausahduksen.. Hinta ei oo todellakaan paha, 12€
Aivan ihana <3 

Viime kertaisista Kurikan mätsäreistä.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti