8.7.2013

Perus maanantai ja pommin pudotus

Tää maanantai on ollut vähän kiireinen, eli perus maanantai, kun tuntuu ettei aika riitä mihinkään.
Aamupäivällä mentiin koirapuistoon ja onneksi sielä olikin koiria. Kaksi koiraa sielä piti hetken Retulle seuraa. Retu oikein ärsytti sitä toista uroskoiraa ja saikin sitten komennusta siltä takaisin. Saipa purkaa energiaansa juostessa ja leikkiessä sekä näki taas uusia koiruuksia. Toiset koirat oli Retua vähäsen isompia, ehkä parempi niin.

Ei oltu sielä varmaan kuin puoli tuntia ja lähdettiin uittamaan Retua läheiselle järvelle. Oli taas niin lämmin päivä, että teki varmasti sille hyvää. Retu säntäs innoissaan veteen ja lähtikin heti vetämään pienen uimaringin. Välillä piti vähän tuijotella pienen välimatkan pääs olevaa kalastajaa ja ihmetellä, että mitä se sinne veteen oikein heittelee. Toisinaan piti käydä rannalla nuuskimassa uusia hajuja.




Retu kyylää kalastajaa..

uiskentelua..


Uinnin jälkeen Retulle tuli perus pieni pössötys joten mentiin siihen viereiseen metsään kävelemään ja yritin sitä kuvata, siitä nyt ei juuri mitään tullut. En tiedä, mutta huomattu on, että joka kerta uinnin jälkeen alkaa pössötys.. Liekö sitten niin hauskaa? :D Pitää käydä useemminkin tuola mettikös lenkeillä. Varmasti Retu tykkää enempi lenkkeillä sielä kuin asfalttia pitkin samoja tylsiä reittejä kulkien ja hajuja haistellen. Vielä rennompaa olisi, jos Retun vois päästää huoletta tuonne mettikköön käveleskelemään vapaana. Ei se välttämättä karkuun lähtisi.. eipä.





Loppu päivä meni oikeestaan asioiden vakuutusyhtiössä, työpaikalla sekä kelassa ja kämpillä täytellen noita papereita. Lomakkeiden täyttöä piristi kummasti YleX & Battery! Ja asiaa hankaloitti tää kipsi.. oon vasuri..
Vielä olisi edessä Retulle uuden tempun opettamista ja lenkkeilyä.
Huomenna meen pitämään Millalle ja Kessille valkkaa. Huomenna postausta siitä!




Ai niin. Ihan vakavissani pudotan tälläsen pommin; aion osallistua Retun kanssa Seinäjoen kansainväliseen koiranäyttelyyn.Voi kyllä! Ne järjestetään Seinäjoki Areenassa lokakuussa, joten vielä on aikaa tsempata. Kasvattajan kanssa tästä juttelin, niin kovasti suositteli menemään. Ei siinä mitään häviä. :) Tuola näyttelyissä on kaikki rodut sallittuja, joten voin vain kuvitella osallistumis määrää sillä perusteella jo. Toki siihen osallistumismäärään vaikuttaa rutkasti sekin, että noi on kansainväliset näyttelyt. Jänskättää! Aattelin ilmottaa sen junior handleriin sekä terriereihin. 



Seinäjoen koiranäyttely 2013 <- tuosta sivuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti