31.7.2013

Muuttoa parhaillaan ja yllätys..

Tällä hetkellä istun parasta aikaa, viimeistä kertaa kämpillä. Halusin tulla tänne viettämään vielä vähän aikaa, joten päätin tulla aamu kuudelta, kun vein miehen ennen sitä töihin. Minä, Retu, tietokone, musiikki, melkein tyhjä kämppä. Tää hiljaisuus on parasta. Ei kiirettä minnekään. Mieltä ei yhtään piristä se, että ulkona sataa vettä ja viime yönä tuli nukuttua vain kolme tuntia.. Mutta toi vesi sade saa mielen rauhalliseksi. Miten kämpästä pois muuttaminen voi olla näin haikeeta? Tänne jää yhteiset ihanat ja vähemmän ihanat muistot. Tämän jälkee olisi muutto molemmilla, mulla ja miehellä, omille porukoillemme, myöhemmin mulla on vielä muutto Ypäjälle. Asia, joka saa vielä haikeemman olon. Miten voin taas olla miehestä erossa sen viis päivää, nähdään vain viikonloppuisin.. Tuntuu, että asuessamme tän jälkeen erillämme, meillä on vähemmän yhteistä. Toisaalta, suhdetta, pieniäkin ihania asioita ja yhteistä aikaa oppii arvostamaan taas jälleen paljon enemmän. Harmittaa todella paljon pistää näin hyvä kämppä pois. Mutta minkäs teet, tehty on tehty. Positiivisesti voi yrittää ajatella, että no, seuraava kämppä tai mahdollinen omistusasunto on vielä parempi.

Mun muuttokuorma.. joo.. kaikki noi on mun.. 4 kassia vaatteita.. 
yks iso pahvilaatikollinen ratsastusvaatteita.. ja vaikka mitä muuta!

Retun muuttokuorma :D



Tämän keskiviikko päivän toinen kohokohta: Ajokortin luovuttaminen poliisien hyvään huomaan! 6 viikkoa - no driving! Noo, enpä mä sitä olis porukoilla tarvinnutkaan.

Myös kolmas kohokohta löytyy, paras sellainen! Tää on se ylläri, ainakin itelle! Aloitan treenaamisen bikini fitnesiin! Juttelin yhden personal trainerin kanssa ja hän laitto tällästä viestiä..

"ruokapuoli olisi järkevää saada niin reilaan nyt syksyllä, että se tuntuu luontevalta ei ole liian tiukka, painoa lähtee aika iisisti, kun perusasiat laitetaan reilaan
Paljon muutoksia on sulle tulossa tänä vuonna ja siksi kannattaakin ottaa reippaasti aikaa tälläiselle projektille, sanoisin, että 2015 on sitten realistinen mahdollinen kisavuosi mikäli intoa on ja kroppa kestää, turhaa se on kauhealla höyryllä painaa lavalle vaan laihduttaneena vaan oikeasti muokata kehoa ja tehdä asiat järkevästi Perus asioista kun lähtee liikkeelle ja luodaan hyvä pohja niin sen päälle rakennetan vaikka rooma Eli pohjaa luodaan aerobisilla ja hermostoa/lihaksistoa aktivoivilla treeneilla noin 6 kk ja silloinkin harjoittelu pysyy hyvin maltillisena. Sitten pikku hilljaa kehoa muokkaavaa reeniä, oli se sitten mitä vaan."

Vähän mahtavaaaaa! Odotan tätä urakkaa innolla! Loppuun laitan vähän musiikkia.. Nauttikaa kesästä!
Ps. arvonta tulossa pian!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti