21.7.2013

Vähän kuulumisia..

Aika tuntuu jotenkin menneen nopeesti, toisaalta taas tuntuu, että aika matelee.
Suurin osa ajasta on menny vähän laiskotelles, silloin tällöin tyttöjen kans tallilla käyden ja pakkaillen.
Meillä on muuttopäivä 31 tätä kuuta, jolloin kämppä pitää olla viimestään tyhjänä. Osaa tavaroista ollaan jo pakattu. Mies muuttaa porukoilleen ja mä omille porukoilleni ja myöhemmin sitten muutan opistolle jos kaikki nyt menee ok. :)

Tällä viikolla Milla ja Mia olivat täälä mun luona yökyläilemässä. Keskiviikkona käytiin tallilla. Mentiin Millan kans sinne jo ennenmin ja laitetiin Kessi ja Peppi valmiiksi. Mian tullessa tallille pollet oli valmiina joten ei niiden tarvinnu kuin hypätä selkään. Kessi vähän meinas, ettei sitä tänään huvittaisi, mutta hyvin Milla sen vain sai kulkemaan. Lopuksi Milla lähti Kessin kans kaksistaan maastoon ja Mia jäi pepin kans kentälle. Hyvin meni molemmilla polleilla.





Lähettiin Milla kyydissä käymään j.järven kautta porukoilla ja sieltä tultiin sitten takasi tänne. Kävin mieheni kans iltapäivällä rokottaas Retun. Se sai nyt sen 1- vuotis rokotteen :) Painoa oli sillon 8,65kg. Tehtiin Retulle kämpille päästyä synttärikakun. Toki siitä jäi itse kakku-osuus syömättä. :D Nirso..

Lähdettiin myöhemmin metsään kyrkkärin lähelle lenkille ja päästettiin se sielä irti. Hetken matkaa suju hyvin kunnes tuli lenkkeilijä vastaan, eikä ehditty huomata sitä ajois. Retu päättikin lähtee takas tulo suuntaan haukkuen koko ajan lenkkeilijän vierelllä. Ei oikein meidän huutelut auttanu. Saatiin se kuiteskin kiinni, kun se lenkkeilijä tajus pysähtyä. Jätettiin lenkkeilyt sikseen ja mentiin siihen kyrkkärille uimaan. Korjaan, Millan, Retun ja Mian oli tarkotus mennä uimaan, mutta lopuksi ainut joka sinne järveen pulahti oli Retu, kukas muukaan :D

Uiskentelun jälkeen haettiin leffaherkkuja kaupasta ja katottiin sitten kolme eri elokuvaa ja nukkumaan mentiinkin sitten yöllä.

Seuraavana päivänä lähdettiin kaupungille shoppailemaan. Kierrettiin Lindex, Kappahl, H&M ja Seppälä. Lindexillä oli kaikkea aivan ihanaa! Olisin voinu tyhjentää vaikka koko kaupan! Budjetti ei moista tällä hetkellä salli, joten ostin Seppälästä alusvaatteita ja Kappahlista pöllösormuksen. Kätyiin syömässä Hesessä. Päivän lounaaseeni kuului ranet kurkkumajolla sekä granaattiomenashmootie, se on herkkua! Kun oikein olin kerrankin kaupoilla säästeliäs, niin sain sitten 45e parkkisakot!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti