11.7.2013

Pudotus maan pinnalle.

Joudun valitettavasti kertomaan teille ikävistä uusista. Vaikka en millään haluaisi, enkä millään haluaisi myöntää itelle, että tää on totta. Sain siis sairaalasta tiistaina kirjeen jossa oli selitys leikkauksesta ja paperissa oli teksti jatkohoidon järjestämistä koskevassa tiedossa; "Viestitän tällä tekstillä, että käden käyttö on estynyt fyysisestä kuormitteista vuoden 2013 ajan".

Mitä tää saa ajattelemaan? Ensimmäisenä purskahdin itkuun.
Saanko mennä silti Ypäjälle opiskelemaan, onko siinä järkeä vaikka ne kädestä huolimatta ottaisikin sinne, koska puoli vuotta opinnoista menis melkein hukkaa. Ainakin suurin osa käytännön töistä ei tuu onnistumaan. Jos en saa mennä sinne opiskelemaan, mitä mä oikein teen puolen vuoden ajan?? Monet muutkin asiat ovat suuren kysymyksen alla, mitenkä ja kuinka.

Yritän kuitenkin ajatella positiivisesti.. Oon hengissä, leikkaus sujui hyvin, mun kättä ei amputoitu.
Eihän tämä oo tosin mitään verrattuna siihen, jos joku menettää täysin tai edes osittain liikuntakyvynsä. Selviän kyllä, siihen menee puolivuotta. Kaikkista ärsyttävintä on se, että en pääse ratsastamaan!! Tarkoitus oli päästä tänä vuonna kehittymään. No, toivotaan parempaa ensi vuotta.

Tänään oli tosiaan tikkien pois otto, uusien röntgen kuvien otto sekä uudelleen kipsaus ja aika lääkärille.
Mulle oli ommeltu vain kolme tikkiä, luojan kiitos. Oli aika epämiellyttävää hommaa. Sitten kuviin. Kuvissa oli aika hankala pitää peukaloa lähellä muita sormia, kun kipsissä se oli eristetty omiin oloihinsa :D Lääkäri vain totesi, kun kysyin saanko tarttua edes talikkoon, että en. Pitää myös yrittää välttää putoamista ja kaatumista jne.

Ei auta kuin jatkaa. Luovuttaa ei saa.

Muutama tän päiväsiä kuvia..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti