10.8.2013

Agilityä tähän väliin..

Oltiin pitkästä aikaa Mian ja Retun kans agilitykentällä viime viikolla. Tosin harkat jäi aika lyhyiksi, kun ulkona oli tosi kuuma. Ei se mua haitannu, mutta ei viitti noin kuumalla säällä treenata koiraa. Otettiin sille vettä mukaan :) Treenit meni kaiken kaikkiaan hyvin. Kiikkukin sujui paaaaaljon paremmin kuin ekalla kerralla, kun sitä ollaan menty. Vielä vähän se meinaa jännätä sitä, kun kiikku lähtee kallistumaan alas päin. Kyllä se siitä! A-este Retulla on ollu ihan alusta asti suuri lemppari. Sitä se tykkää mennä ja menee sen silloinkin, kun on irti. : D Toisin kuin muita..

Mia treenas tällä kertaa retun kans aika paljon tuota keinua, muutaman kerran meni A-estettä ja otti vielä muutaman hypyn. Retun mielestä keinun alle olis ollu kivempi mennä auringolta piiloon, kuin lähteä suorittamaan itse estettä. Oltiin treenaamassa kentällä siis ehkä vartin. Lyhyt treeni! Juoma taukoja pidettiin aika usein. Ehkö pian taas saadaan aijalliseksi lähteä kentälle, säiden suosiessa.



Retun lemppari este!



Naaaam, vettä!

4 kommenttia:

  1. Onnea Ypäjälle pääsystä, se on kyllä mahtava paikka opiskella!

    Pakko vielä mainita, et ei todellakaan kannattais hyppyyttää russelia noin korkeilla hypyillä, varsinkin kun toi on tokohyppy eikä agilityä varten edes tehty..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kommentista ja kyllä, opiskelemaan pääsyä odottellaan jo.

      Sitten hyppy asiaan. Retua ei hypytetä noin korkeita joka kerta, vaan harvakseltaan. Probleema vain tuola kentällä on se, että tuo on ainut "este" jota voi hypätä.. oli se virallinen agilityeste tai ei. :) Tai onhan sielä toinenkin, mutta paaljon korkeampi. Ja sitten vielä mainitten senkin, että käymme tuola agilitykentällä max 1 kerta 2-3 viikon aikana.

      Poista
  2. Noista tokohypyistähän saa lautoja irti niin, että este madaltuu, koska kokeissakin koira hyppää max oman säkäkorkeutensa verran eikä agikisoissakaan mitään suuria koskaan. Ei se harvakseltaankaan hypyttäminen tee koiralle hyvää, jos este on noin suuri verrattuna koiraan.

    Tsemppiä opiskeluun, ootko siis menossa yo-linjalle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, emme varsinaisesti treenaa toko- emmekä agilitykisoja varten vaan ihan muuten vaan. :) Näin ainakin tällä hetkellä. Painotan vielä, että retullahan ei hypitä joka kerta noin korkeita ja hyppiminen aloitetaan aina matalasta. Ei siis "kylmiltään" hypitä isompia ja tuota korkeutta ollaan hypitty vaan muutamaa kertaa. Kiitos kuitenkin :)

      Aloitan koulun lokakuussa, yo-pohjasten kanssa, mutta ihan peruskoulupohjaisena itse :) Mulla on tosiaan toinen ammatti alla.

      Poista