21.8.2013

Maanantai tallilla..

Oltiin maanantaina taas tuttujen tallilla. Lähdettiin sinne neljän jälkeen, kun Mia pääs koulusta.
Alotettiin tallilla siivoamalla kaikki karsinat. Oli kyllä outoa ja toisaalta tosi rentoa siivota pitkästä aikaa karsinoita! En edes muista koska oon viimeksi siivonnu karsinoita.. siitä on aikaa! Karsinoita tais olla kuus. Hommaan meni aikaa noin puolituntia. Lähdettiin sitten hakemaan Vili laitumelta. Mia sai ratsastaa siis kyseisellä hevosella jota viime kerralla juoksutin. Tosi symppis kaveri! Vili oli Kipan kans samalla laitumella jälleen. Vili lähti kävelemään meitä vastaan, kun huomas, että tultiin sitä hakemaan. Vietiin Vili talliin ja laitettiin se sielä valmiiksi.





Mentiin kentälle ja laitettiin sielä vielä jalustimet sopivalle korkeudelle. Olis pitäny olla jalustinhihnoissa yhdet reiät lisää niin olis ollut sitten sopivemman pituiset. Mia lähti tekemään alkukäyntejä. Vili vähän säpsähti jotain kentän toisessa päässä. Yritin saada Miaa rentoutumaan käskemällä ajattelemaan nauravia nasuja aina, kun meinaa rentous kadota. :D Kyllä se auttoi, kun sai ajatukset muualle, eikä siihen jos hevonen sattui jännittämään sielä kyseisessä kohtaa. Näin myös hevonenkin alkoi rentoutumaan. Pian kentälle tuli ratsastamaan myös tallin omistaja ja muutama muukin. Meinas tulla ahtaat paikat, mutta törmäilyiltä vältyttiin! :D Mitään ihmeempää Mia ja Vili ei siis tehnyt. Perinteisiä pysähdyksiä ja ympyröitä ja ravipätkiä. Kentällä ei oikein tosiaan pystynyt mitään ihmeempiä suorittamaan. Mutta hyvin meni!

Ratsastuksen jälkeen vietiin Vili talliin, otettiin varusteet pois ja harjattiin. Laitettiin vielä kylmäykset etu- ja takajalkoihin. Siinä se tallilla käynti, kotia tultiin joskus kahdeksan jälkeen, että aikaa sielä kyllä kului. Multa loppui omasta kamerasta akku puolessa välissä joten osa kuvista on kuvattu siskon kameralla. 

Tänään ollaan jälleen menossa tuonne samalle tallille ja Mia pääsee ratsastamaan tuolla lempparillaan Kipalla! :) Kipakaan ei ole enää kevyellä joten Mia pääsee ratsastamaan sillä "normaalisti". Nyt on kamerakin ollut latauskessa koko yön joten pitäisi akku piisata edes jonku aikaa, tosin kamera tulee olemaan ahkerassa käytössä! Perjantaina mennäänkin I.joelle hoitamaan ja ratsastamaan Mollilla :) Tai siis Mia ratsastaa ;)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti