12.8.2013

Pitkästä aikaa tallilla..

Kyllä vain, näin pääsi käymään. Mia kävi kokeilemassa perjantaina yhtä ponia tuttujen tallilla jossa itse kävin samanikäisenä. Oli kiva mennä sinne piiiitkästä aikaa.

Haettiin ekana Mian kans Kipa ja toinen polle laitsalta talliin. Kipalla on ollu kisaviikot takana joten se on nyt kevyemmällä liikutuksella. Niinpä Mia meni sillä ravia ja käyntiä ilman satulaa kentällä. Itse pääsin juoksuttamaan sitä toista pollea. Olisin saanut ratsastaakin, mutta tuo en tuon käden vuoksi voi. Juu, ei tarvitse kysyä eirkseen kuinka paljon harmittaa! Mutta aivan mahtavaa päästä muuten tekemisiin heppojen kanssa. Laitettiin pollet sisällä valmiiksi. Tällä kertaa meni aika nopeesti toi varustaminen ;)





Kenttä oli sateen jäljiltä aika liukas joten juoksuttaminen oli pääosin käyntiä ja otettiin muutama pieni ravipätkä. Meni ihan hyvin ja onnistu toikin homma vaikka käsi onkin paketissa. :D Lääkäri varmaan taputtais jos kuulis.. Välillä vähän pidin taukoa ja kuvailin Mian ratsastusta. Niillä sujui tosi hyvin!
Hienosti uskalsi mennä heti ekalla kerralla ilman satulaa! Oon ylpee! Ravissakin pysyi hyvin selässä, eikä meinannutkaan tippua. Ratsastettiin noin alle tunnin verran. Sade hellitti ratsastuksen ajaksi, mutta loppu vaihees alkoi taas satamaan. Eihän se meitä haittaa. Vietiin pollet takaisin sisälle.
Mia putsas Kipan suojat, oli meinaan pikkuusen kuraaset. Hoidettiin pollet ja vietiin Kipa ulos ja se toinen sai jäädä sisälle, koska omistaja halus lähtee sillä vielä myöhemmin maastoon.Tästä reissusta on aika vähän kerrottavaa, kun mitään erikoista ei tapahtunut, toivottavasti kuvat kelpaavat. Keskiviikkona Mia menee pitkästä aikaa ratsastamaan russponilla I.joelle :) Siitä tulossa seuraava hevospostaus. Viikonlopun mätsäreistä tulossa myös postausta :)








2 kommenttia: