14.8.2013

Lääkärissä & ostoksilla..

Tänään oli aika Seinäjoen keskussairaalaan aamu ysiltä. Sain tänään siis vihdoin viimein kipsin kädestä pois! JES! Tätä hetkee oon odottanu 6 viikkoa. Serkku tuli aamulla koiravahdiksi, muuten Retu olis jääny yksin porukoille, eikä varmasti olis viihtyny. Sairaalassa siis ensin poistettiin kipsi, osaksi saksilla ja sitten jollain ihme koneella jossa oli joku terä niin kuin sirkkelissä! Arvatkaa pelottiko? Se lääkärikin kysyi, että no, pelottiko. Arvaa vaan. Sen jälkeen oli aika röntgenkuviin. Kuvien jälkeen käytiin palauttamassa tuo rannetuki joka kummasti unohtui mulle vähän pidemmäksi aikaaa.. oho. Käytiin kahvilla ja sitten koittikin aika itse ortopedian osaston lääkärille. Luu ei kuulemma ollut vielä kunnolla luutunut. Oon tämän kuun loppuun saikulla ja ens kuussa pitäis mennä töihin?! What?! Ei kai siinä sitten..

Suunnattiin äipän kans sen jälkeen cittariin jossa käytiin mm. Faunattaressa. Ostin sieltä Retulle uuden kaulapannan, muutaman herkkuluun, aktiviteettilelun eli tuollaisen pallon jonne saa namuja sekä Faunattaren oman kassin. 

Lelupallo, en tiedä minne edellinen katos.

Tietysti hurttaa ja poikaväreissä!

Tykäistyin kovasti tähän kassiin! 


Mentiin sitten Cittarin myymälän puolelle. Suuntasin heti hakemaan ripsaria. Meni taas hetki, että osasin päättää minkä otan. Tyydyin kuitenkin tuohon mun luotto ripsarimerkkiin eli IsaDoraan. Tosin kokeilen nytten sen valmistamaa ripsaria, mitä en oo vielä tsekannu. Hain vielä Herbinan tuuheuttavaa kuivashampoota, kun luin jostain blogista siitä tuotearvostelun jossa sitä kehuttiin. Päätän siis itsekin kokeilla. Kokeiltiin äipän kans vaikka mitä kenkiä, ihan puoliksi huvin vuoksi :D
Hain vielä peilin joka mahtuu näppärästi mukaan ja siinä on toinen osa suurentava. Suurentavalla peilillä esim. ripsarin levittäminen on helpompaa ja tulee tarkempaa jälkeä. Ostin vielä herkkupussin ja serkulle muumitikkarit joita olin sille velkaa ;) Lähdettiin tuon jälkeen kotia kohti. Olis tehny vielä mieli käydä Seppälässäkin, mutta se jäi tällä kertaa. Loppuun laitan vielä muutaman kuvan tavaroista, jotka porukat osti mulle, kun kävivät viime viikonloppuna Tuurissa Keskisellä.

Ripsarilla oli hintaa n. 15€

Iberon peili oli n. 3€

Herbinan kuivashampoo oli n. 5€


Porukat osti mulle lompakon! Just sellaisen millasesta tykkään. Kortti tilaa on paljon ja se on käytännöllinen, mutta ihana. Oon jo pitkään etsiny lompakkoa joten tämä tuli tarpeeseen. 


 Tää on huippu! :D

2 kommenttia:

  1. Hevosten kuvat on iha uber sulosii :33 ja toi lompakko on just siisti :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kovasti! (: Itekkin tykkään tosta lompakosta tosi paljon!

      Poista