16.8.2013

Siskon kera tallilla..

Sateisesta päivästä huolimatta lähdettiin tallille. Matkaa oli n. reippaan 25 km.
Sisko, Mia siis, käy välillä ratsastamassa yhtä Molli-russponia. Se on käynyt ratsastamassa sitä jo muutamisen kerran aikaisemminkin.

Mia haki Mollin tarhasta ja alkoi laittamaan sitä tallissa valmiiksi. Kaikki sujui tosi hyvin, eli varustaminen sujui ilman ongelmia. Suojat jalkaan, satula selkään, suitset päähän ja ratsastajalle varusteet päälle ja sitten "kentälle". Tallilla ei ole vielä oikea kenttä valmistunut, joten Mia ratsasti sitten väliaikaisella pikkukentällä.


Ratsastus sujui myös kaikinpuolin ihan hyvin. Pääosin treenattiin siirtymisiä, kahdeksikkoja, pysähtymisiä jne. Yritin opettaa käsien oikeeta paikkaa, Mia ratsastaa välillä kädet suorana :D Mutta, pikku hiljaa, pikku hiljaa. Pääasia tällä hetkellä, että saa varmuutta koko ratsastamiseen. Pysähtymiset sujui tosi hyvin ja siirtymiset myös. Siirtymisiin toivoin vähän enemmän nopeutta, eli ravi kyllä nousi, mutta tempoa olis saanu olla enempi. Laukannostot oli tänään vähän vaikeita ja Molli varmasti osas taas kokeilla onko pakko. Oli kuulemma edellisenä päivänä ollut vähän laiskahko. Laukat kuitenkin saatiin nousemaan molempiin suuntiin. Eka laukannosto oli aika spurtti, mutta hyvin Mia pysy kyydissä. Laukka harjotuksissa sade vaan ylty, joten alettiin niiden jälkeen tekemään sitten loppuravit ja -käynnit. Tässä välissä nostettiin jalustimet ylös ja lopputreenit tehtiin siis ilman jalustimia. Tosi hyvin meni!






Tallissa otettiin varusteet pois, harjailtiin, kirjotettiin hoitovihkoon, lakastiin käytävä, pestiin kuolaimet, kuivattiin satula ja putsattiin jalustimet sekä suojat. Laitettiin Mollille sadeloimi päälle, koska oli pieni hiki ja pihalla satoi oikein kunnolla. Kaikki kuvat eivät ole parhainta laatuaan, koska suurimman osan ajasta satoi vettä.. Mutta, koittakaa kestää!



Siskoni Mian blogiin pääset PAINAMALLA TÄSTÄ
Siellä on tarkempi postaus ja postauksia muista 
tallilla käynti kerroilta (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti