20.8.2013

Viikonloppu takana..

Niin kuin jokaisella muullakin. Perjantaina mieheni tuli hakemaan päivällä ja lähdimme matkaamaan S.joelle. Vietettiin perjantaina perinteinen leffailta. Haettiin leffa ja namuja Makuunista. Kohteeksi otettiin tällä kertaa uutuus elokuva 21 tapaa pilata avioliitto. Oli kyllä omasta mielestäni odotuksien mukainen leffa! Suosittelen! Käytiin vielä ennen leffaa koirapuistossa, mutta siitä tuli aika nopea reissu. En tiedä mikä ihme Retuun meni, mutta se irvisteli (enimmäkseen) sille yhdelle koiralle joka seuras sitä jatkuvasti. Ensinnäkin koirapuistoon mentäessä, kaikki koirat tuli heti Retun luo nuuskimaan ja Retu raukka meni penkin alle piiloon jotta sais vähän yksityisyyttä.

Lauantaina ei oikeastaan tehty mitään. Koko päivän satoi aamusta iltaan vettä, joten se vähän rajoitti. Nukuttiin varmaan 12 asti ja otettiin vielä päikkärit iltapäivällä :D Mies lähti illalla muutaman kaverinsa kera muutamalle. Mä hain kaupasta batterya ja istuin koneella ja odotin sitä kotiin. En jaksanut lähteä mukaan, en jaksa enempää asiasta selittäää.
Sunnuntaina mentiin kesän.. vaiko syksyn? ensimmäisille irtopallojätskille! Njami! Oli kyllä hyvää.
Sen jälkeen suunnattiin pelamaan minigolffia joka on aivan huippua. Ainakin silloin jos mä voitan ;)
Ei vais. Minigolfratoja on 18 kappaletta ja se on mukavaa ajan vietettä. Harmitti tosi suuresti, kun en ottanut lenkkeilyvarusteita mukaan. Miehen vanhemmat asuu lähellä lenkkipolkuja joissa olis kiva lenkkeillä. Käytiinkin sielä ulkoiluttamassa Retua ja sekin tykkäs. Varsinkin "kallioiden" päällä kiipeily oli sen mielestä hurrjan kivaa :D







Viikot on menny aika nopeesti. Lenkillä oon käynyt suhkot ahkerasti ja intoa piisaa! Tästä on hyvä jatkaa. Jääkaappi onkin täynnä Fastin proteiinijuomia. Ne on kyllä hyviä. Ei liian makeeta eikä liian keinotekoisen makuisia. Mitä kylmempänä sen juo, sitä parempaa. Pitäisi syksyn ja talvea ajatellen hankkia juoksuhousut ja muutama huppari tai juoksutakki. No, ne ehtii hankkia kyllä ajan kanssa.

Kaikenlaista muutakin häslinkiä on viime aikoina ollut ja niitä tässä selvitellään ja eletään niiden kans.
Niistä en ala sen kummemmin selittelemään. :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti