16.9.2013

Kuulumisia viikonlopulta..

Mitään ihmeempää ei ole tapahtunut. Tässähän tämä menee.
Viikonloppuna juhlittiin A:n kanssa (mieheni siis) meidän 4 vuotis merkkipäiväämme. Ollaan seurusteltu neljä vuotta ja se tuli täyteen 13.9.2013 ja vielä perjantai päivä.. Pahan päivän onnen saimmekin kokea jo torstaina, kun soitimme hotelli Kantarellisiin varataksemme huoneen la-su yöksi.. Kaikki kahden hengen huoneet olivat täynnä. Eli ei muuta kuin suunnitelmat uusiksi.

Päätettiin sitten, että lauantaina mennään ainakin syömään Casa Grandeen, kaupunkimme italialaiseen ravintolaan. Ravintolaan menimme illalla. Tiesin mitä tilata alkuruuaksi, saman minkä viime kerralla eli Prosciutto melone ~ Ilmakuivattua kinkkua, melonia, hunajaa, oliiviöljyä ja balsamicoa.. 
Toi on vaan niin hyvää! Ruokajuomaksi tilattiin molemmat talon viiniä Palma Nera Grillo, hyvää!
Pääruaksi tilasin Tagliatelle al pesto genovese ~ Tagliatellepastaa, geneven pestoa..
Kun sain ruoan eteeni, niin kieltämättä tuli vähän epäileviä ajatuksia, että onko toi nyt sitten hyvää.. Mutta jouduin perumaan aikaisemmat ajatukset, se oli hyvää. Annos tosin oli ainakin itselleni hitusen liian suuri vaikka kuvassa annos näyttää pieneltä. Suosittelen kyllä kaikille tuota ravintolaa. Mahtava palvelu, hyvää ruokaa sopu hintaan!

Sen päätteeksi ajateltiin suunnata Marilyniin tsekkaamaan Millerit-leffa. No, siinä tapahtu pieni moka.. Oltiin katottu näytösaika väärin. Päätettiin sitten kattoa kauhuleffa - Kirottu. Ei ehkä ihan sopinu meidän päivän "teemaan", mutta tulipa katottua. Oli toisaalta pelottava, toisaalta aika skitso! Kattokoo kuka haluaa, en lähde erikseen suosittelemaan.

Kieltämättä kyllä harmitti, kun ei sinne hotelliin päästy.. Mutta viikonloppu oli silti mahtava <3


Prosciutto melone


Tagliatelle al pesto genovese









Ps. myöhemmin tulossa parempi postaus näin yleensä kuulumisista. Yksi jymy juttu on tulossa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti