24.9.2013

Viikot menee nopeesti..

Viikot tuntuu menevän yhdessä hujauksessa. Toisaalta tuntuu, ettei saa mitään aikaan ja toisaalta taas tuntuu, että on tapahtunut vaikka ja mitä. Oon vihdoin viimein saanu selätettyä tuon sitkeän flunssan ja nyt on hirveä hinku päästä taas takasin treenaamaan! Kävin viimeksi hölkkäämässä heti syyskuun alussa ja parannuin vasta viime viikolla. Oon kyllä vieläkin tosi fiiliksissä siitä treenikerrasta! Jaksoin mielestäni tosi pitkän matkan. 3,29km 22 minuutissa. Tietysti tulin sitten seuraavana päivänä kipeeksi. 

Viikonloppuna ärsytti todella, kun tuli jätettyä porukoille treenikamat. Viikonloppuna olis ollu hyvä ilma treenata ja mahtavissa maisemissa!
Käytiin sitten ihan vain kävelemässä kyrkkärillä, teko järvellä. Matkaa tais tulla yhteensä n. 3 kilsaa.
Retu halus vielä tämän vuoden viimeiselle uinnille ja kävin vähän tuola järvessä läträämässä :) Noissa maisemissa olis kyllä huippua treenata, joten pitääpäs ottaa perjantaina kamat mukaan, kun mennään S.joelle.

Mutta, nyt meitsi lähtee tallille hoitamaan Jannia ja illalla sitten treenaamaan! Awesome! Ensi viikonlopulle on paljon suunnitelmia; mm. koiranäyttelyt, baarireissu.. Mutta niistä myöhemmin. Palaillaan huomenna.. ♥

Kuvat otettu lumialla, laatu sen vuoksi mitä on.. Kuvat otettu kyrkkäriltä.


1.9 olevasta treenistä. On kyllä kätevä toi Sports Tracker sovellus!



Ps. käykää ihmeessä pistämässä muutama ask! ;) 
http://ask.fm/annskueve





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti