4.10.2013

Eilinen estetunti..

Eilen olin estetunnilla ja se meni super hyper hyvin! Harmi vaan, ettei tietenkään ollut kuvaajaa. En ala tunnista tekemään sen pitempää postausta, koska mielestäni kuvattomat postaukset on tylsiä. Menin Aksulla ja Mia Foxilla. Harjoiteltiin kevyttä istuntaa ravissa ja sen jälkeen laukassa. Tavoitteena oli pysyä kevyessä istunnassa yhden "kierroksen" ajan. Se ei mennyt ihan putkeen, mutta harjoittelemalla alkaa varmasti myöhemmin sujua paremmin. Mentiin sen jälkeen osittain korotettuja puomia käynnissä ja ravissa. Korotetuista puomeista tehtiin kavalietteja ja niitä tais olla n. viis peräkkäin. Mentiin samaa tehtävää harjotiusravissa, keventäen ja kevyessä istunnassa. Meni tosi hyvin toi tehtävä!
Noista esteradoista on aina niin hankala selittää.. niin päätinpä sitten tehdä sen teille kuvana. helpompaa! :)  Korkeudet oli 40-50cm ja yhdestä esteestä tehtiin toisella radalla pieni okseri.
Radat meni tosi hyvin. Itellä oli paljon enemmän rohkeutta kuin viime tunnilla ja hypyt meni hyvin!
Ens viikolla olisi taas estetunti, sinne on saatava kuvaaja.






4 kommenttia:

  1. Nyt on pakko kysyä, että millä teit nuo ratakuvat kun on niin kivasti tehty? =D Miulla on aina sellasia paint töherryksiä mistä ei saa mitään selvää...

    VastaaPoista